James Arthur va concerta la București pe 9 Iulie

0
33
James Arthur afis

James Arthur va cânta la București, pe 9 iulie 2020, la Arenele Romane! Biletele se pun în vânzare pe 18 decembrie la ora 10:00 pe iabilet.ro. Primele 200 de bilete au prețuri earlybird.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platina și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a reușit să susțină concerte atât în Europa cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife. În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unit care ajută persoane ce se luptă cu depresia și anxietatea.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele au urmatoarele prețuri:
– Premium (cu loc) – 269 lei in earlybird, 289 lei in presale si 320 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 179 lei in earlybird, 199 in presale si 230 la intrare
– Acces General (cu loc) – 129 lei in earlybird, 149 lei in presale si 170 lei la intrare
Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie. Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc, prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Se recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani, să le proteje acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Se recomandă sosirea la concert din timp și nu fix înainte de James Arthur. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.