JADE ROMANIA te invita sa faci parte din Business Cocktail Club-incubatorul care iti aduce finantare

0
322

 

1492836_698063580228357_1576601613_nJADE ROMANIA deschide  Business Cocktail Club, un incubator de afaceri, care se va desfășura pe parcursul a trei luni ( martie – mai 2014 ) și va oferi membrilor săi oportunitatea de a obține finanțare de la Angel Investors cunoscuți precum Marius Ghenea, Dragoș Nicolaescu și Matei Dumitrescu.Clubul va aduce împreună antreprenori, mentori și persoane cu un spirit antreprenorial bine dezvoltat, care fie au o idee de afacere, fie își doresc să exploreze această zonă.

Înscrierile în program se fac până vineri, 28 februarie 2014. Candidații aleși vor fi anunțați pe data de 2 martie. În urma selectării, cei care au o idee de afaceri vor avea ocazia să și-o îmbunătățească, iar cei care încă nu au ideea vor fi ghidați să își găsească echipa alături de care vor lucra și dezvolta un business. În cadrul Clubului vor avea loc sesiuni de networking, membrii beneficiind de traininguri și workshop-uri pe domenii variate, necesare pentru a deschide o afacere precum: validarea ideii, realizarea un plan de afaceri, strategie, cea mai bună modalitate de promovare etc.

La sfârșitul programului, fiecare idee de afacere va fi prezentată investitorilor. Membrii au șansa de a obține finanțare de la Marius Ghenea, Dragoș Nicolaescu și Matei Dumitrescu.

Nu rata șansa de a îți urma visul și aplică până pe 28.02.2014.

Pentru apartenența la Business Cocktail Club se percepe o taxă de 200 lei.

Despre organizator: JADE este o federație europeană de Junior Enterprises, cu o istorie de 40 de ani, o răspândire în 13 țări, colaborări în 3 continente. JADE are în componența sa peste 250 de Junior Enterprise-uri. JADE România, este prima și singura federație de tineri antreprenori din țară. A aderat la rețea în 6 martie 2010 și în prezent are în componența sa 4 Junior Enterprises: Business Organisation for Students– membru fondator, Theory and Practice Consult, DaAfaceri și Liga Studentilor Electroniști.

Mai multe detalii găsiți pe www.bc.jaderomania.org/bc-club