duminică, iulie 14, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipJADE Romania te invita la cea de-a doua editie Business Cocktail

JADE Romania te invita la cea de-a doua editie Business Cocktail

1492836_698063580228357_1576601613_n

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a doua întâlnire Business Cocktail, ce va avea loc luni, 17 februarie, ora 19:30, la 18 Lounge by Embassy.

Invitatul acestei ediții este Daniel Parpalea antreprenor cu o experiența de 10 ani, fondator și director general al agenției de publicitate Smart Branding. De asemenea, deține companii care activează în domenii precum: consultanță economico-financiară, protecția muncii, fonduri europene, energie regenerabilă.

Cum responsabilitatea socială față de comunitate este la fel de importantă ca succesul în afaceri, Daniel Parpalea a înființat asociația Oameni lângă oameni. Prin intermediul acesteia implementează proiecte în domenii sociale, culturale și educaționale și desfașoară campanii de colectare de fonduri și obiecte pentru păturile sociale vulnerabile.

Dorința de a aduce ceva inovativ l-a determinat pe Daniel Parpalea să creeze primul desen animat 3D din România, la care lucrează în prezent.

Business cocktail oferă oportunitatea studenților și Junior Entrepreurs de a interacționa cu antreprenori, lideri și manageri de succes, care devin adevărate modele pentru aceștia.

Proiectul se desfășoară prin sesiuni de networking într-un mediu restrâns pentru a elimina barierele şi pentru a eficientiza comunicarea dintre ambele părţi. Vor fi selectați 9 participanți în urma aplicațiilor, 6 Junior Entrepreneurs și 3 persoane din mediul studențesc.

Nu ratați acest eveniment și aplicați până sâmbătă, 15  februarie, ora 23:59 pentru a afla cum iți poți crea un business de succes!

Aplică aici.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular