IUBIRE ÎN 7 CRIME

0
124

Din 25 noiembrie la cinema

– film propus de Belgia pentru Premiile Oscar 2017-

București, 8 noiembrie 2016 – Freealize anunță că în data de 25 noiembrie va avea loc în cinematografele din România premiera thrillerului belgian IUBIRE ÎN 7 CRIME/ THE ARDENNES, în regia lui Robert Pront.

Din distribuție fac parte actorii: Jeroen Perceval (Dave), Kevin Janssens (Kenneth), Veerle Baetens (Sylvie), Jean Bijvoet (Stef).

IUBIRE ÎN 7 CRIME/ THE ARDENNES ne dă ocazia să privim către clasa socială de jos din Belgia –  un grup în creștere, lovit de șomaj, cu un mare handicap economic – într-o încercare disperată de a reuși să-și depășească condiția, dar al cărui viitor este mai degrabă incert. Situația și modul de viața al populației din această clasă socială îi obligă pe mulți la un stil de viață infracțional.

Cu toate astea,  IUBIRE ÎN 7 CRIME/ THE ARDENNES nu este o dramă socială, ci un thriller care îl va surprinde pe spectator. Dialogurile sunt excelente, distribuția este de top, directorul de imagine Robbrecht Heyvaert a arătat multă ingeniozitate, iar coloana sonoră este cu siguranță un punct de atracție al filmului.

Sinopsis: După 4 ani de închisoare pentru jaf, Kenneth  este eliberat și așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu iubita lui, Sylvie, și cu fratele său, Dave, cei care i-au fost complici la infracțiune și au fost în libertate în toată această perioadă. În timp ce Kenneth este nerăbdător să simtă gustul libertății prin droguri și alcool, Dave și Sylvie au renunțat la aceste obiceiuri și și-au schimbat complet modul de viață.

Droguri, crime, legătura de sânge între frați, o dragoste care ucide, sunt direcțiile principalele ale acestui thriller întunecat, care se desfășoară în Munții Ardennes.

Filmările au durat 34 de zile îi s-au desfășurat în Belgia.

Producția are o durată de 93 minute

Trailer IUBIRE ÎN 7 CRIME:  https://www.youtube.com/watch?v=xMOvoPot200

Thrillerul IUBIRE ÎN 7 CRIME este propunerea Belgiei la Premiile Oscar 2017.

Filmul este distribuit în cinematografele din România de FREEALIZE începând cu data de 25 noiembrie.

_______________________________________________________________

Facebook FREEALIZE: https://www.facebook.com/Freealize

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.