IT is Business este un eveniment marca Business Organization for Students, aflat la a V-a ediţie. Proiectul îi vizează pe studenţii pasionaţi de IT, mai exact pe cei interesaţi de domeniul Gaming-ului şi îşi propune să aducă în atenţia tinerilor mecanismele care stau la baza realizării jocurilor pe calculator.

De la concepte principale, noţiuni teoretice, statistici actuale, la exemple concrete şi activităţi practice, în cadrul celor 3 zile de eveniment vom face o incursiune în spatele scenei celor mai apreciate jocuri.

 

3 Zile – 3 niveluri

 

În prima zi de conferinţe, 11 aprilie, începând cu ora 12:00, în amfiteatrul Institutului Cervantes, Hotel Cismigiu,  vom avea plăcerea de a intra în contact cu principalii jucători de pe piaţa Gaming-ului din România: Valentin Grosu – Mozilla, Liviu Marica – Asus, Andrei Istrate – Ubisoft, George Lemnaru – Green Horse Games, Tudor Bădică – Lab501. Aceştia ne vor împărtăşi din experienţele lor profesionale şi ne vor învăţa cum să construim un proiect cu buget minim sau care sunt secretele unei cariere în acest domeniu.

A doua zi a evenimentului, 12 aprilie, va fi rezervată workshop-urilor. Începând cu ora 9:00, la Casa RAF, vom pune în practică ceea ce am învăţat în prima zi: asamblarea de PC-uri (Asus), servere de PC-uri (Maguay), proiectarea hărţilor în jocuri (Gameleon), grafică 2D (Achy Design School). EA Games si Gameloft vor interactiona cu pasionatii in aceasta zi, venind cu teme de actualtate.

După ce vom fi parcurs cu succes cele două niveluri ale evenimentului, în cea de-a treia zi, 13 aprilie,  vom da curs unui LAN Party, un maraton de: Dota2, Counter Strike şi FIFA, rezervat celor mai implicaţi participanţi.

Aşadar, dacă esţi student, dacă te-ai jucat măcar o dată pe calculator, dacă te pasionează IT-ul şi vrei să descoperi secretele din spatele jocurilor care te-au ţinut treaz nopţi la rândul, atunci te invităm să îţi rezervi zilele de 11, 12 şi 13 aprilie pentru cea de-a V-a ediţie IT is Business-Level Up.

Şi pentru că în orice joc trebuie să existe nişte câştigători, cei mai implicaţi participanţi din cadrul celor 3 zile vor putea câştiga training-uri I.Future, tastaturi wireless sau un desktop.

Intră în joc şi aplică aici.

 

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, te invităm să ne urmăreşti pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook.

 

Level-UP: WASD your way to victory!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here