miercuri, octombrie 20, 2021
Recrutare IQool

ISHOME / CHLORYS / MINUS

Pe 23 septembrie, The Fresh  revine în forță cu un line-up complex: Ishome LIVE, Minus și Chlorys.

Kran, aflat la etajul 5 în COCOR, se metamorfozează în tărâm de basm Current Electronic alături de Ishome. Originară din Rusia, senzația muzicii electronice contemporane combină ritmuri clasice cu beat-uri ambientale și producții sincretice futuriste pentru un rezultat uluitor – come &see!

Orice pasionat de muzica nouă trebuie să deguste măcar o dată din bunătățile eclctice servite LIVE de Ishome, la care adăugăm o selecție hipnotizantă, concepută de proaspăta techno-forță Chlorys, și de un set multisenzorial pregătit de Minus.

Evenimentul  începe la ora 22:00, iar biletul e disponibil la prețul de 35 de lei pe http://thefresh.ro/ și la magazinul H2O.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ISHOME

indeksmusic.comprotonradio.comfslab.net

Artista inițiatoare a curentului Current Electronic, rezultat al combinării de sound din New York, Ibiza și Berlin, Ishome aka Mira Karianova se lasă cu greu definită sau descrisă. Dacă descrierea lungă de pe pagina ei de Facebook este “Hi! My name is Mira and I make electronic music.”, atunci nu are rost să o lungim nici noi prea mult.

O muzică născută într-o inimă originară din Rusia, arta lui Ishome topește în același vas interactiv tot ce e bun în muzica actuală. De la beat-uri clasice mult îndrăgite și ritmuri melancolice din sfera electronica la muzică ambientală și stiluri ritmice sau artimice cu influențe moderne diverse, Ishome reușește trecerea publicului prin toate stările de bine.

 

 

 

Emilia Pirscoveanu
” Un om care dobândeşte capacitatea de a intra în deplină posesie a propriei sale minţi poate să ia posesia oricărui alt lucru, pe care este îndreptăţit să-l posede”. Dale Carnegie
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular