sâmbătă, iulie 20, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăIRON MAIDEN la București: Program și reguli de acces

IRON MAIDEN la București: Program și reguli de acces

Legendara trupă britanică, IRON MAIDEN, cântă la Romexpo pe 26 mai 2022, în aer liber! Invitații speciali la București sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor cânta în deschiderea concertului.

Mult așteptatul turneu ajunge și în România după ce a fost văzut de aproape două milioane de fani, fiind considerat atât de aceștia, cât și de jurnaliști una dintre cele mai extravagante și spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreaga carieră a formației.

Concertul IRON MAIDEN are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00 iar concertele încep de la ora 19:30. După deschiderea porților puteți sosi la orice oră doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

2. Program

OPEN DOORS         18:00

Lord of the Lost        19:30-20:20

IRON MAIDEN          20:50-22:50

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea porților.

3. ACCESUL COPIILOR

– Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete și brățări

– Accesul in spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

– Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Toți posesorii de bilete vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului.

– Categoria Acces High – în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la categoria The Beasts nu au acces la categoria Acces High, dar au acces la categoria Troopers.

– Categoria The Beasts – în picioare în spatele categoriei Acces High. Posesorii de bilete la categoria The Beasts nu au voie să intre la categoria Acces High, dar au voie la categoria Troopers.

– Categoria Troopers – în picioare în spatele categoriei The Beasts. Posesorii de bilete la categoria Troopers nu au voie să intre la nicio altă categorie.

BILETE:

Se pun în vânzare doar 5000 de bilete la categoria Acces High și 5000 la The Beasts. În total se pun în vânzare doar 15.000 de bilete.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii, Acces High în fața scenei, The Beasts în spatele acesteia și apoi Troopers și au următoarele prețuri:

Presale:

Acces High – 449 lei

The Beasts – 369 lei

Troopers – 289 lei

La acces:

Acces High – 480 lei

The Beasts – 400 lei

Troopers – 320 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 20 lei.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM

RELATED ARTICLES

Most Popular