miercuri, octombrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberIrina Rimes la Hard Rock Cafe, București, 18 septembrie

Irina Rimes la Hard Rock Cafe, București, 18 septembrie

Pe 18 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la un show cu IRINA RIMES. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale încă din primul an de la debut.

Artista, a avut cu piesa ”Visele” o ascensiune fulminantă, fiind una dintre cele mai difuzate piese de anul trecut conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio România.

După primul single “Visele”, a urmat prima trilogie din industria muzicală românească, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborări cu Guess Who, DJ Sava, Vunk, Killa Fonic, The Motans și a încheiat anul trecut cu semnarea unei colaborări pentru două albume.

Irina s-a făcut remarcată și drept o compozitoare și textieră desăvârșită, Inna, Antonia, Andra, Killa Fonic, Vunk, Alina Eremia, Raluka, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Irina a colaborat pentru piese de top în anul de debut.

Timbrul delicat al vocii Irinei încălzește inimile oamenilor prin ale sale note atinse cu ușurință, însoțite de versuri atent scrise ce exprimă trăiri interioare exteriorizate în cuvinte.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– Cu loc la masa în sală: 99 de lei (doar 200 de locuri)
-Acces General: 59 de lei, fără loc, în fața scenei pe ringul de dans.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

RELATED ARTICLES

Most Popular