IQool spune #UPgradeYOUrself

0
61
iqool

Ieri, 05 mai 2021, IQool a împlinit 9 ani de activitate. În 2012 apărea primul număr, în format print, al revistei IQool. După o serie de ediții în acel format, din dorința de a ajunge la cât mai mulți tineri, revista a devenit o platformă online, care, în prezent, numără peste 11 mii de articole.

„Because cool is not enough” („Pentru că nu e suficient să fii cool”) a fost primul slogan al IQool, prin care tinerii erau încurajați să fie mai mult decât cool, să investească timp în dezvoltarea lor personală și profesională, să-și depășească limitele și zona de confort și să fie implicați în comunitatea din care fac parte.

#UPgradeYOUrself este noul slogan și reprezintă provocarea organizației pentru fiecare voluntar al său. Împlinirea a 9 ani de activate, a reprezentat momentul perfect pentru un upgrade al IQool. Astfel, ne luăm „la revedere” de la vechiul logo și vă prezentăm noul logo.

Pe lângă noul logo, vă pregătim și alte surprize: categorii noi și multe articole. De aceea, rămâneți cu ochii pe site, Facebook, LinkedIN și Instagram.