IQool recrutează redactori colaboratori!

  0
  513

  Revista studenţească IQool caută redactori creativi şi hotărâţi.

  Cerinţe

  Ne dorim:

  • Tineri pasionaţi de scris care vor să dobândească experienţă în cadrul unei publicaţii şi care vor să facă parte dintr-o echipă unită şi ambiţioasă de studenţi.

  Ne interesează să fii:

  • Creativ, comunicativ şi ambiţios
  • Hotărât, sociabil şi atent la detalii

  Dacă ţi-ar plăcea să ţii la curent studenţii din Bucureşti cu informaţii utile şi te consideri omul potrivit pentru munca de redactor, trimite-ne CV-ul tău, împreună cu un articol de interes pentru studenți, pe adresa office@iqool.ro!

  Revista IQool a apărut pe 5 mai 2012, la Târgul Educaţiei. Ea este un proiect al Asociației Tinerilor Bucureșteni, revista fiind redactată în totalitate de studenți voluntari.

  De atunci, au fost lansate 6 numere, conținând informații dintre cele mai diverse: interviuri cu diferiți artiști și oameni de seamă ai societății actuale (Dan Bordeianu, Dragoș Bucur, Maria Buză, Marius Manole, Mihai Muntenița), anchete despre cămine, review-uri de carte, film, muzică, horoscop amuzant, cât și informații din domeniul IT&C.

  Revista se bucură de popularitate în rândul tinerilor și pe partea de online. Lansarea site-ului  în toamna anului trecut (www.iqool.ro) a propulsat publicația, ajungând, în prezent, la peste 1 000 de vizitatori unici zilnic.

  Te aşteptăm cu drag!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.