vineri, ianuarie 21, 2022
Recrutare IQool

IQool recrutează!

IQool este în căutare de oameni creativi, îndrăzneți, dinamici și optimiști, pentru rolurile de PR, Redactor, Social Media Editor, Grafician, Copyrighter și Fotograf.  La noi vei avea ocazia să interacționezi cu organizatorii unora dintre cele mai importante evenimente din țară, să îți faci cunoscute talentele, să te exprimi liber și să legi prietenii frumoase! Dacă te identifici cu unul dintre posturile de mai sus, trimite-ne CV-ul la adresa hr@iqool.ro până pe 26 octombrie. La scurt timp, noi te vom contacta pentru o dicuție ca între viitori colegi la sediul nostru.

Trebuie să ştii că IQool este un proiect ambițios și de suflet al Asociaţiei Tinerilor Bucureşteni. Platforma online a adunat tineri voluntari din diferite domenii, formând o echipă de studenți cu vise mari, suflete pline de pasiune, curajoși, dinamici, dornici să realizeze o mulțime de lucruri frumoase și interesante, să împărtășească celorlalți studenți cunoștințele, creativitatea și optimismul lor.

IQool1

Alătură-te echipei noastre! Noi promitem să îți transformăm momentele studenției în unele dintre cele mai frumoase pe care le-ai petrecut vreodată! Aici vei învăța cum să comunici eficient, să îți pui în practică ideile facil și să duci teoria în practică!

Ce vrem de la tine? Entuziasm, optimism și dorința de a evolua și învăța alături de noi!

În rest…

Dacă ești o persoană atentă la detalii, dedicată, sociabilă, iar DOOM-ul este unul dintre prietenii tăi neprețuiți, hai în echipa noastră de PR! Vei fi răsplătit cu voie bună, entuziasm, zâmbete și multe experiențe deosebite!

Dacă ai simț estetic, știi deja să folosești Illustrator-ul și Photoshop-ul, iar pe lângă mai ai și un portofoliu cu care vrei să ne cucerești, atunci trebuie să știi că echipa noastră de creație caută Grafician & Copyrighter!

Eşti o fire dinamică şi îţi place să fii la curent cu tot ce este nou în mediul online? Învaţă să jonglezi cu reţelele sociale şi pune-ţi la încercare originalitatea. Te aşteptăm în departamentul Social Media pentru a construi împreună!

Ai condeiul de partea ta, inspirația te însoțește la fiecare pas, iar abordarea subiectelor preferate îți surâde? Atunci ce mai aștepți? Departamentul nostru de Redacție caută tineri talentați, creativi, dornici să își facă opiniile auzite în rândul publicului larg! Interviuri cu artiștii momentului, satisfacția unui articol reușit și aprecierea pe care o vei primi din partea publicului și echipei: toate te așteaptă cu drag. Ești doar la un pas distanță de ele!

Nu am uitat nici de cei care văd lumea în culori, alb-negru, sepia sau orice alt efect care ar putea da o nuanță mai frumoasă creațiilor lor. Dacă ești pasionat de fotografie și ai câteva creații de care ești mândru, fă-le cunoscute și în rândul nostru! Promitem să te răsplătim pe măsura efortului depus!

Mai mult, dacă știi că orice problemă tehnică își găsește soluția la tine, cochetezi cu platforme precum WordPress și ești dornic să înveți și să îți dezvolți pasiunea, echipa noastră de IT de abia așteaptă să te cunoască!

Join our team! Be more than cool, be IQool! Why? Because cool is not enough!

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular