IQool – community 4 youth!

0
45

Plecand de la informatia cum ca peste jumătate dintre românii utilizatori de internet, care au tranzacţionat criptomonede în ultimele trei luni, au vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, am initiat o conferinta joi 3 iunie pe platforma ClubHouse pe tema De ce aleg tinerii cryptomonedele? pentru- IQool Community 4 youth.

Din dorinta de a fi o discutie de clarificare a prioritatilor tinerilor privind investiile in crypto si mai ales a intelegerii nivelului educational in ceea ce priveste domeniul financiar, evenimentul a inceput prin a clarifica concepte precum „moneda digitala” vs „cryptomoneda”, „volatilitate”, „investitie” si a continuat prin interventii ale profestionistilor, intrand suprinzator pe ClubHOUSE la o ora asa inaintata, unii participanti avand chiar functii si demnitati publice remarcabile precum viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei sau un membru al Consiliului Concurentei fiind prezent in discutie, un domn cu o anvergura publica. dar „amator ” sau mai bine zis „pasionat” de blockchain.

Desi cei care au intervenit nu au fost in numar extrem de mare, multi dintre participanti alegand doar sa asculte, mai ales ca nivelul discutiei a fost la un inalt nivel in anumite interventii, am realizat ca subiectul a atins multe nevoi ale tinerilor si anume „educatia financiara”, „asumari de riscuri”, „investitii” si mai ales eternul concept de „castig rapid cu investitie redusa”.

Tema banilor mereu atrage dar majoritatea celor implicati in discutie conchide spre precautie si moderatie.

Daca nu ai reusit sa intri in discutia de azi, te asteptam peste 2 saptamani sa te alaturi comunitatii IQool Community 4 youth pentru alte teme ce sunt de interes sau de impact in viata tinerilor.

See you on ClubHouse!