IQool ajunge în Timișoara! Sharpen the pens and join us!

0
224

IQool, o platformă media online pentru tineri, organizează la Timişoara o întâlnire cu cei interesaţi să practice jurnalismul. Evenimentul va avea loc pe data de 3 mai, începând cu ora 17, la MusicCafe.

Prezentarea va fi susţinută de voluntari IQool din departamentele de PR, Redacţie, Social Media şi Foto în cadrul căreia tinerii vor afla despre iniţiativa de extindere naţională în Timisoara, Cluj si Iaşi. Prin intermediul proiectului Sharpen the pens, ne propunem să recrutăm tineri dornici de a învăța și practica jurnalismul în calitate de contributori în cadrul publicației IQool. Vor exista câteva etape preliminare înainte de a intra în echipa IQool. Ca prim pas, tineri cu vârste cuprinse între 16 – 25 de ani se pot înscrie accesând link-ul: https://www.iqool.ro/devino-contributor/, ataşând un CV şi un articol pe o temă la alegere.

IQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei 5 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre cele mai accesate site-uri pentru tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe. De aceea, ne dorim ca IQool să devină şi vocea oraşului tău.

Dacă până acum ţi-ai ascuţit stiloul cu fiecare text scris sau carte bună citită înseamnă că eşti în direcţia cea bună. A venit momentul să foloseşti toate cunoştinţele acumulate şi în mai puţin de o lună vom face parte cu toţii din marea familie IQool, practicând jurnalismul pentru studenţii din România.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul IQool: https://www.iqool.ro/ sau urmări pagina de facebook: https://www.facebook.com/revistaiqool/

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare pentru a participa la prezentarea proiectului Sharpen the pens ! Hai să descoperim jurnalistul din tine !

Pentru mai multe detalii: contributori@iqool.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.