vineri, decembrie 3, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSIQool ajunge în Iaşi ! Sharpen the pens and join us!

IQool ajunge în Iaşi ! Sharpen the pens and join us!

IQool.ro, platforma tinerilor din România, vrea să îşi mărească echipa organizând la Iaşi o întâlnire cu cei interesaţi să practice jurnalismul. Evenimentul va avea loc pe data de 7 mai, începând cu ora 17, la Cafe Papillon.

Prezentarea va fi susţinută de voluntari IQool din departamentele de PR, Redacţie, Social Media şi Foto în cadrul căreia tinerii vor afla despre iniţiativa de extindere naţională în Timişoara, Cluj si Iaşi. Prin intermediul proiectului Sharpen the pens, ne propunem să recrutăm tineri dornici de a învăța și practica jurnalismul în calitate de contributori în cadrul Redacţiei IQool. Vor exista câteva etape preliminare înainte de a intra în echipa IQool. Tineri cu vârste cuprinse între 16 – 25 de ani se pot înscrie accesând link-ul: https://www.iqool.ro/devino-contributor/, ataşând un CV şi un articol pe o temă la alegere.

IQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei 5 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre cele mai accesate site-uri pentru tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe. De aceea, ne dorim ca IQool să devină şi vocea oraşului tău.

IQool e on tour. Entuziasmul și scrisul sunt principalele elemente de atac. Demonstrează-ne cât eşti de talentat în arta condeiului. Fii parte din marea familie IQool. Dacă te inspiră Parcul Copou sau eşti mai visător decât Eminescu, IQool te ajută să  îţi ascuţi ideile şi să devii vocea oraşului tau.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul IQool: https://www.iqool.ro/ sau urmări pagina de facebook: https://www.facebook.com/revistaiqool/

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare pentru a participa la prezentarea proiectului Sharpen the pens ! Hai să descoperim jurnalistul din tine !

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular