Invitatie pentru iubitorii de catei!

  0
  356
  10383559_789843187732577_2965371494170029553_n„Adoptă, Iubește, Adoră” (AIA) nu este doar un concept, Asociația dorește să reprezinte toți oamenii liberi și frumoși, strâns uniți în jurul respectului pentru viață!

  Sunteți invitați de către această asociație, în weekendul 26-27 iulie 2014 în parcul Herăstrău, intrarea Pescăruș, să arătați lumii ce înseamnă iubirea necondiționată! Să arătați lumii ce înseamnă de fapt cainii nedoriți de nimeni, aruncați, huliți, bătuți, înfometați și în final comdamnați la moarte! Să explicați lumii care este calea, logica și natura umană, prin care se poate rezolvă cu adevărat o problemă generată de indolența și inconștiența oamenilor.

  Sunteți invitați să-i ajutați pe cei care au ales să își dedice viața salvării blănoșilor înființând asociații și locuri în care aceștia să stea în siguranță până ce un Om îi va lua Acasă! Sunteți invitați împreună cu câinii salvați de voi pentru care căutați familiii! 

  Reguli de participare:

  1. Pentru participare cu căței pentru care căutați familii trebuie să vă înscrieți printr-un comentariu pe Facebook, la această postare. Câinii trebuie să fie vaccinați și microcipați și însoțiți pe toată perioada participării deoarece vor sta liberi pe iarbă, nu în cuști. Trebuie să aveți la voi punguțe și castroane pentru apă, lesă și zgardă și să mergeți cu cățelul la plimbare pentru satisfacerea nevoilor.

  2. Pentru donații de obiecte și bunătăți care vor fi dăruite donatorilor catre asociațiile invitate, trebuie să vă înscrieți prin comentariu pe Facebook la această postare, unde trebuie să menționați în ce constă donația voastră, și pentru ce asociație dintre cele patru invitate.


  În spațiul de desfășurare AIA va fi amplasat un cort de dresaj unde se vor oferi gratuit sfaturi celor care au nevoie în relația cu cățelul adoptat. Tot acolo veți găsi și un cort al unei clinici veterinare care va oferi gratuit consultații și sfaturi celor care au căței adoptați sau pentru adopț
  ie.

  Intervalele orare pentru aceste activități vor fi postate pe pagina evenimentului.

  Asociațiile invitate sunt reprezentate de următorii OameniKola Kariola,Mona SemeniucAncuta Elena MireaCora Barbulescu.