Forumul Tinerilor din România organizează conferința „Start în Antreprenoriat – Global Money Week”, la Bucureşti, luni, 16 martie 2015, între orele 14:00 – 18:00.

Conferința organizată de Forumul Tinerilor din România, în parteneriat cu Uniunea Studenților ASE București, sub egida Global Money Week, este una dintre numeroasele evenimente desfășurate la nivel global în perioada 9 – 17 martie, ca parte a iniţiativei internaţionale ce se organizează anual, cu scopul de a oferi acces gratuit tinerilor, la o educaţie financiară de calitate.

Locul de desfășurare va fi Academia de Studii Economice din București (sala 2013 din clădirea „Virgil Madgearu”, Calea Dorobanților nr. 15-17).

Speakeri vor fi personalităţi consacrate în domeniul business-ului românesc precum:

  • Diana ȘERBAN – specialist și consultant în Relații Publice, CSR și fondator al Social Responsibility Magazine;
  • Traian ISPAȘIU – Director Executiv al Asociaţiei pentru Antreprenoriat din România şi proprietar Caffe Tabiet;
  • Cristian LAUDONIU – reprezentant România Hub, program guvernamental ce își propune să sprijine şi să stimuleze mediul românesc de afaceri;
  • Dorin CĂLIN– Senior Program Manager în cadrul Junior Achievement România.

Printre subiectele abordate se vor afla „Lean StartUp”, „Surse de finanţare” „România Hub”, „Antreprenoriat, de la idee la bani!” şi „CSR pentru un business authentic”.

„Ne-am propus să oferim, prin prezentările celor 4 invitaţi, soluții autentice de business pe care tinerii din sală să le poată aplica. Totodată, sunt create toate condiţiile pentru a se ajunge la o mai bună cunoaştere între aceşti tineri, care sunt chemaţi să sprijine, prin inteligenţă şi eforturi comune, dezvoltarea mediului de afaceri din România”, a declarat Radu PETRARIU, Președintele Forumului Tinerilor din România.

Invităm toți tinerii interesați să se înregistreze utilizând link-ul: http://goo.gl/4BuFcg

Despre Forumul Tinerilor din România

 Forumul Tinerilor din România reprezintă platforma națională neguvernamentală, apolitică, non-profit, în domeniul tineretului, ce reunește 155 de organizații din țară. 

 Organizația a luat ființă la începutul anului 2014 ca răspuns la nevoia tinerilor de a-și face vocea auzită în fața decidenților politici, autorităților locale și naționale, mediului de afaceri, partenerilor sociali și întregii societăți civile. Viziunea Forumului este o lume în care tinerii își pot atinge întregul potențial, iar prin organizațiile neguvernamentale încurajăm, susținem și reprezentăm tinerii din România.

Contact:

Radu PETRARIU

Preşedinte Forumul Tinerilor din România

radu.petrariu@forumul-tinerilor.ro

0745 614 357

Gabriel NIȚĂ

Expert Antreprenoriat în cadrul Forumului Tinerilor din România

gabriel.nita@forumul-tinerilor.ro

0761 583 725

afis 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here