marți, iunie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruIntrare liberă la Seri de film în parc din partea Centrului European...

Intrare liberă la Seri de film în parc din partea Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO

„SERI DE FILM ÎN PARC” reprezintă o inițiativă foarte frumoasă pentru bucureșteni ce vine din partea Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” în parteneriat cu Primăria sectorului 4. Aceștia vor transforma pajiștea ce aparține de Parcul Tineretului din Orașelul Copiilor într-un spațiu amenajat special pentru divertisment și relaxare în aer liber special pentru publicul bucureștean. Așadar, bucureșenii vor avea ocazia să se bucure de frumusețea artei cinematografice prin filmele ce vor fi difuzate pe ecrane.

În ce perioadă se va desfășura?

În perioada 8 iulie – 3 septembrie în fiecare zi de sâmbătă, ora 20:00

Când va fi prima ediție?

Prima ediție va avea loc sâmbătă pe 8 iulie, tot de la ora 20:00. Vor fi difuzate filmele studenților de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC).

Actorul Toma Cuzin va fi invitat special la prima ediție.

Target-ul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO sunt iubitorii de cinema, care vor să vizioneze în special retrospective din cadrul tuturor festivalurilor de film din România, având astfel acces la filme care de regulă nu intră în rețelele de cinema din oraș.

Scopul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO este ca pe parcursul desfășurării proiectului, să aducă la întâlnirea cu publicul bucureștean regizorii filmelor proiectate și o parte din echipa de filmare.

Cât costă intrarea?

INTRAREA ESTE LIBERĂ la „SERI DE FILM ÎN PARC” #filmlafirulierbii

IQool susține acest proiect și demers realizat către membrii Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. Vom reveni cu detalii despre primul film ce va fi proiectat în prima ediție, sâmbătă, pe 8 iulie. Vă recomandăm să urmăriți și pagina de Facebook a Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”.

Vă așteptăm pe toți bucureștenii cu drag pentru a ne bucura împreuna de filme valoroase, în aer liber, prin vizionarea unui #filmlafirulierbii.

Sursă foto: Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”

RELATED ARTICLES

Most Popular