Intră în echipa de voluntari Teach for Romania!

0
176

Organizaţia Teach for Romania caută voluntari care să formeze o echipă unită, implicată şi motivată, care să contribuie la transformarea educaţiei din România. Organizația desfășoară un proces de integrare și dezvoltare a voluntarilor care să-i susțină misiunea, în timp ce se dezvoltă profesional în ariile de Marketing și Comunicare, Recrutare și Events.

Teach for Romania îşi propune să ofere oportunităţi de viaţă, printr-o educaţie de calitate, fiecărui copil din România, indiferent de situația lui socială. Organizația recrutează cei mai valoroşi tineri români îi pregătește ca profesori model, îi integrează 2 ani în şcoli care au nevoie de ei și îi susţine pentru a deveni factori de transformare în educaţie.

În acest an şcolar, 38 de profesori şi învăţători Teach for Romania vor avea impact direct asupra a aproximativ 4000 de copii din 33 de școli aflate în comunități vulnerabile și cu o rată ridicată de abandon școlar. Ca voluntar, vei colabora direct cu aceştia şi vei contribui la recrutarea următoarei generaţii de profesori şi învăţători Teach for Romania.

Ca voluntar, te vei putea implica în mai multe etape ale programului, de la recrutarea profesorilor și la pregătirea lor prin conferinţe şi Academia de Leadership şi Pedagogie din vară, până la activităţi de organizare și la cele de comunicare.

Printre beneficiile pe care le oferă organizația sunt accesul la cea mai mare comunitate de leadership și educație din lume (Teach for All), un mediu de lucru cu o cultură organizațională bazată pe valori, un plan de dezvoltare personală şi profesională individualizat, pregătire oferită de specialiștii Teach for Romania și acces la o reţea diversă de contacte ale specialiştilor şi tinerilor interesaţi de educaţie. Voluntarii au șansa să participe la trei evenimente externe Teach for Romania, pe teme de orientare în carieră, impact în societate și leadership în educație.

Luca Ciubotaru, Delegat de tineret al României la ONU 2014/2015, spune că „Experiența de voluntar în echipa Teach a fost dincolo de așteptări, iar sentimentul că poți să îți aduci contribuția în mod direct la o cauză atât de nobilă, alături de o echipă profesionistă, este unul unic. Alătură-te și tu, îți vei deschide orizonturile! ”

Doritorii pot să se încrie până duminică, 22 noiembrie. Poți citi profilul și responsabilitățile voluntarilor pe fiecare arie aici.  Pentru mai multe detalii, intră pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.