1904191_440175982780952_1177582897_n

TeddyK, o tânără de numai 18 ani, și-a făcut debutul pe scena muzicală într-un mod spectaculos. Motivul? Aceasta a fost una dintre cei 12 finaliști ai concursului Eurovision România de anul acesta, cântând, alături de Ștefan Stan, fost câștigător la Vocea României, o piesă de dragoste cu un mesaj profund. Cu o voce pătrunzătoare, Teddy este un exemplu de ambiție și dăruire pentru tinerii care vor să devină cunoscuți pentru talentul lor. I-am pus câteva întrebări și iată ce am aflat!

De la ce vine „TeddyK”?

Teddy mi se spune încă de când eram mică, iar Krueger este inspirat din seria filmelor „Nightmare on Elm Street”, pe care o ador.

Când ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Sincer, nu am nicio amintire despre o revelație muzicală, simt că pasiunea mea pentru muzică a fost dintotdeauna acolo, m-am născut cu ea.

Cum ți-a venit ideea de a participa la Eurovision?

Ideea de participare la Eurovision nu îmi aparține, dar am fost de acord cu ea și a fost într-adevăr o experiență inedită.

Cum a început colaborarea dintre tine și Eduard Cârcotă, compozitorul piesei „Breathe”, pentru Eurovision?

Mădălina Cârcotă m-a descoperit când am postat un filmuleț pe Youtube cu mine cântând, apoi m-a „adoptat” în sânul familiei ARTMUSIC. Colaborarea cu Eduard Cârcotă este o onoare și mă simt foarte norocoasă că sunt sprijinită de niște oameni atât de minunați cum sunt Eduard și Mădălina Cârcotă .

Care-i povestea din spatele versurilor melodiei „Breathe”?

Versurile nu au o poveste reală de care să se lege. Când am ascultat demo-ul piesei pe care mi l-a trimis Eduard Cârcotă, versurile au venit de la sine, de la starea pe care mi-a transmis-o piesa.

Cum a fost la filmarea clipului?

A fost destul de greu pentru mine să filmez sub apă pentru că mă confrunt cu frica de scufundări. Dar a meritat!

1493109_412771442188073_2127842781_n

Cum te-ai înțeles cu Ștefan Stan?

Eu și Ștefan ne înțelegem foarte bine, de parcă am fi frați.

Ce ai simțit atunci când ai cântat pe scenă în finala Selecției Naționale Eurovision?

Sincer, nici nu mai țin minte ce s-a întâmplat în acele trei minute cât am fost pe scenă. Am intrat pur și simplu în transă, am urmat cursul piesei și m-am trezit în backstage.

Cu ce impresii ai rămas după participarea la Eurovision România?

Participarea la Selecția Națională s-a dovedit a fi o experiență inedită pentru mine. Am văzut ce înseamnă să lucrezi la un nivel înalt alături de oameni profesioniști.

Ce s-a schimbat acum, după Eurovision?

A trecut prea puțin timp ca să se întâmple ceva notabil, dar am avut parte de o adevărată rampă de lansare.

La ce să ne așteptăm pe mai departe de la TeddyK?

În viitorul apropiat voi scoate un single, ceva la care nimeni nu se va aștepta! Veți cunoaște o latură a mea total diferită de cea pe care ați văzut-o la Eurovision.

Așteptăm cu interes noile tale proiecte!

Reporter: Raluca Sapariuc

Sursă foto: arhivă personală