Interviu Raisa, noua senzație a muzicii românești. „De mică am simțit că locul meu este pe scenă. Dacă m-aș orienta spre altceva nu aș fi în totalitate eu”

0
53

Raisa este cea mai nouă descoperire a industriei muzicale. Recent a lansat cea mai nouă piesă a ei, OXIGEN, produsă în studiourile DeMoga, ale producatorului de hituri – Marius Moga.

Raisa vine după două colaborări cu nume de top din România, piesa Sticlele fiind produsă de către Tudor Ionescu (Fly Project) și echipa de la studioul lui si featuring’ul cu Connect-r, “Mă îmbracă în cuvinte”, care a ajuns la sute de mii de vizualizări și mii de comentarii în mediul online, în foarte scurt timp de lansare.

Cand ti-ai descoperit pasiunea pentru muzica?

Pasiunea mea pentru muzica a venit ca o urmare a pasiunii mele pentru dans la vârsta de 10 ani. Ma uitam la un serial pentru adolescenți despre muzica și dans, îmi placea sa cant melodiile de acolo și sa refac coregrafiile și mi am dat seama ca as vrea sa fac asta toata viața.


Ce ne poti spune despre piesa ta recent lansata, Oxigen? Care e povestea ei, cu cine ai colaborat pentru crearea ei?

Piesa Oxigen este dedicată tuturor îndrăgostiților de orice vârsta, e fresh de vara. A fost produsă in studioul DeMoga Music de o echipa super talentata cu care am rezonat foarte bine.

Cum a fost la filmarea videoclipului?

Am avut parte de noi experiențe, am filmat noaptea pentru prima data și mi a plăcut, parca aveam mai multă energie :). Au existat mici peripeții, MULȚI țânțari și cadre filmate in piscina la răsărit când nu era foarte calda apa, dar sunt foarte mulțumită de ce a iesit și sunt norocoasa sa am o echipa minunata cu care am ajuns la acest rezultat.

Cu ce artist international ti-ar placea o colaborare?

Nu am unul singur, dar primul care îmi trece prin minte acum este The Weekend.Daca nu ai fi ales muzica, spre ce te-ai fi orientat?

De mică am simtit ca locul meu este pe scena, indiferent ca dansam sau cantam mereu m am văzut acolo, iar dacă m-as orienta spre altceva nu as fi in totalitate eu.


Cum te-ai adaptat la pandemia care ne-a schimbat tuturor vietile? In ce masura te-a afectat?

Nu pot spune ca m-a afectat, in perioada asta am reușit sa merg mai mult in studiouri și sa fac mai multe lucruri pentru mine de care înainte nu aveam timp. In schimb îmi lipsesc mult concertele.

Ce surprize ne mai pregatesti pe plan artistic?

Pregătesc multe piese pe care abia aștept sa le ascultați.

Cu ce-ti place sa-ti ocupi timpul, in afara de muzica?

Imi petrec timpul liber cu prieteni, familia sau fac sport.

Un mesaj pentru cititorii IQool?

Sa creadă in pasiunile lor, sa munceasca pentru ele și sa nu renunțe niciodată.