miercuri, mai 22, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipInterviu LIVE pentru BBC întrerupt de copiii profesorului intervievat

Interviu LIVE pentru BBC întrerupt de copiii profesorului intervievat

Să lucrezi de acasă când copiii sunt nesupravegheați poate fi periculos. Un apel foarte important poate fi întrerupt de țipătul unui copil, un bebeluș poate împrăștia sau strica documente importante sau un adolescent să înceapă să asculte muzică la maxim în timp ce deadline-ul pentru un proiect crucial se apropie.

Dar astfel de încercări sunt infime în comparația cu ce a pățit un profesor universitar din Coreea de Sud, Robert E Kelly, în timp ce încerca să difuzeze printr-un interviu LIVE pentru BBC informații de o importanță globală.

Kelly era în timpul unui interviu LIVE pentru BBC News vorbind despre destituirea președintelui Coreei de Sud, moment în care deschide ușa din camera fetița îmbracată într-o bluză galben strălucitor și cu ochelari. Ea a traversat întreaga camera în timp ce Kelly încerca să explice ce a însemnat scoaterea din funcție a președintelui Coreei de Sud pentru oamenii din regiune.

Prezentatorul BBC l-a anunțat că nu mai este singur în cameră, însă Kelly a fix concentrat la cameră încercând să o dea la o parte elegant pe fetiță pentru a continua interviul.

Dar asta nu a fost tot!

În spate însă apare și cel de-al doilea copil, de data aceasta un bebeluș în premergător. Totuși, Kelly și-a continuat interviul, îndreptându-și atenția despre cum ar putea reacționa Coreea de Nord la această decizie.

Mama copiilor vine repede și foarte panicată pentru a-i scoate pe cei doi din cameră, moment în care Kelly își cere scuze. Apoi, Robert E Kelly, profesor universitar la Universitatea Națională din Pusan, a încercat să se focalizeze pe reacția Coreei de Nord mai degrabă decât pe invazia copiilor săi în biroul din care se difuza un interviu LIVE pentru BBC.

Sursă foto: youtube.com

RELATED ARTICLES

Most Popular