vineri, decembrie 8, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipInterviu despre YouTube cu Mihaela Pantea aka Mimi

Interviu despre YouTube cu Mihaela Pantea aka Mimi

Mihaela Pantea aka Mimi este o tânără energică și talentată de doar 19 ani care a plecat la Londra să își continue studiile. Fiind foarte pasionată de YouTube s-a decis să își deschidă propriul canal de YouTube care în mai puțin de 9 luni a adunat aproape 100.000 de subscriberi.

Ea ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru IQool despre YouTube, dar și care sunt avantajele și dezavantajele de a trăi în Anglia.

V-am făcut curioși? Haideți să vedem ce am aflat despre Mihaela Pantea aka Mimi.

1. Cum te-ai descrie în 3 cuvinte?

Mihaela Pantea: Open-minded, curajoasă, spontană.

2. Ai spus că te-ai apucat de YouTube pentru că urmăreai alți YouTube-ri care îți plăceau și îți doreai să faci același lucru. Ce YouTuberi urmăreai/urmărești și te inspiră?

Mihaela Pantea: Conor Maynard m-a inspirat si din cauza lui m-am apucat de YouTube, după ce l-am descoperit pe el, am început să iubesc videoblogul. De asemenea, mă inspiră și Jack Maynard, Caspar Lee si Joe Sugg.

3. Cum ți-a schimbat viața plecarea în Londra?

Mihaela Pantea: Viața mea s-a schimbat complet. De când am plecat din România m-am apucat de YouTube, am hotărât ce vreau să fac cu viața mea, mi-am recăpatat visele și am început să cred în mine. Am devenit mult mai responsabilă și chiar mai silitoare, haha.

4. Spune-ne 3 avantaje și 3 dezavantaje pentru a locui în Londra.

Mihaela Pantea: Avantajele: aici poți să faci orice îți dorești fără să îți fie frică de eșec, în cel mai rău caz ajungi pe un post mai mic în domeniul în care îți dorești, dar tot reușești să trăiești decent făcând ceea ce îți place, spre deosebire de România. Londra este un oraș superb, sunt foarte multe locuri frumoase de vizitat și nu ai timp să te plictisești niciodată. Oamenii sunt diferiți. Sunt civilizați și se tratează cu respect unii pe alții, sunt modești si cumsecade, majoritatea.

Dezavantajele:  Vremea frumoasă durează prea puțin.

5. Faci video-uri atât în engleză, cât și în română. Ai vreo preferință? Dacă da, de ce?

Mihaela Pantea: Îmi place sa fac video-uri in engleză mult mai mult pentru că pot să ating o audiență mai mare, dar îmi este mult mai ușor să le fac în română pentru că este limba mea natală.

6. Numărul tău de subscriberi a crescut exponențial în ultimele zile. Acum 4 zile aveai în jur de 70000 de subscriberi și acum ai ajuns la peste 90000 de subscriberi, iar utilimul tău video este pe locul 10 în trending. Care este secretul pentru a avea succes pe YouTube?

Mihaela Pantea: Nu cred că sunt în măsură să dau sfaturi legate de succes, cel puțin nu acum. Nici eu nu știu cum am ajuns la acest nivel, e ceva nou pentru mine. Cred că oamenii vor să audă detalii din viața noastră personală mult mai mult decât să vadă un challenge amuzant. Oricat de trist ar suna asta, au nevoie de subiect de bârfă, iar dacă noi nu le dăm se plictisesc.

7. Mulți adolescenți și tineri își doresc să se apuce de YouTube, dar nu au curajul să o facă încă din teama să nu eșueze. Ce sfat le-ai da acestora?

Mihaela Pantea: Fiecare dintre noi ar trebui să își urmeze visul, indiferent care ar fi acel vis. Dacă tu crezi în el și faci orice ca să devină realitate, va deveni, și spun asta din propria experiență. Le recomand să nu se apuce de YouTube doar pentru bani pentru ca o să moară de foame dacă se bazează pe asta.

8. Vrei să transmiți un mesaj anume urmăritorilor tăi prin intermediul video-urilor de pe canalul tău?

Mihaela Pantea: În mare parte video-urile mele sunt de entertainment, scopul lor este să faca oamenii să râdă, să le schimbe starea în bine și să îi distragă puțin de la grijile cotidiene.

9. De câți subscriberi și câte vizualizări lunare ai nevoie pentru a trăi decent exlcusiv din YouTube?

Mihaela Pantea: Nu am cum sa vă răspund la aceasta întrebare pentru că nu știu cât câștigă alți YouTuberi, dar presupun că trebuie să ai mai mult de 2 milioane de vizualizări pe lună ca să trăiești decent.

10. Iubești enorm YouTube-ul și actoria. Ce alte hobby-uri mai ai?

Imi place să dansez și să cânt, dar sunt antitalent.

11. Transmite un mesaj cititorilor IQool.

Mihaela Pantea: Vă mulțumesc pentru atenția acordată, înseamnă foarte mult pentru mine faptul că ați citit acest interviu, xoxo.

Sursă foto: arhiva personală

RELATED ARTICLES

Most Popular