Interviu cu JerryCo: „Visaţi şi munciţi până visurile voastre devin realitate!”

0
553

Interviu cu JerryCo: „Visaţi şi munciţi până visurile voastre devin realitate!” Nu mai ştiu exact când am auzit pentru prima dată o piesă de-a lui JerryCo (Mihai Dumitrescu). Pot spune doar că m-am regăsit ȋn aproape toate melodiile lui. Mi-a părut mereu un artist sincer care îşi povesteşte viaţa într-un mod în care ne regăsim mulţi dintre noi. Nu m-am gândit că o să am ocazia să îi iau un interviu, însă iată! JerryCo a fost amabil şi a răspuns la câteva întrebări pentru IQool.

1.Cine este JerryCo omul?

Un tip blanǎ care încearcă să fie un soţ bun, să îşi construiască o casă, un iubitor de animale (am motan, o căţea, papagal şi o broască ţestoasă), un fan Tesla, amator de articole şi documentare despre astronomie, deţinător de PS4 şi dependent de napolitane.

2.Cum ai ajuns să faci muzică?

Mi-am dorit de când mă ştiu. N-are sens să mai detaliez.

3.Ce faci în timpul în care nu cânți sau compui?

Sunt cel pe care l-am descris mai sus. Adică tot eu.

4.Poveștile din melodii sunt în totalitate experiențe trăite de tine? Inclusiv melodia „Dezbrăcat”?

Sunt inspirate din experienţele mele. Unele sunt mai mult adevăr, altele mai SF pentru că îmi plac filmele. „Dezbrăcat” are un sâmbure de adevăr. Când aveam 17 ani făceam numai tâmpenii de care tot încerc să uit. :)))

5.Ți-a fost greu să ajungi un artist? Care sunt obstacolele principale? „Orice e posibil”, nu?

Este greu să ajungi orice. Dacă ar fi uşor, ar fi toţi oamenii unde vor. Dar să ajungi artist faci sacrificii multe şi riscul e major. Rişti să ajungi să n-ai bani de chirie şi mâncare dacă nu faci ce trebuie. Dar fuck it! Ideea e să crezi în tine şi să bagi mare până îţi iese, indiferent de ce vrei să faci.

6.Care este satisfacția cea mai mare pe care ai simțit-o făcând muzică?

Că le fac oamenilor o zi mai bună atât prin piese cât şi prin concerte. Asta mi-am dorit încă de la început.

7.Nu te întreb care este piesa cea mai dragă ție, însă vreau să știu care sunt colaborările de care ești mândru?

Nici eu n-o să spun că sunt mândru de toate. :))) Dar, clar colaborarea cu Tataee m-a adus în atenţia oamenilor, colaborarea cu Proconsul m-a făcut să mă simt un artist tare, prin colaborarea cu Adda m-am reinventat, prin colaborarea cu Mellina am continuat ceva frumos, iar acum colaborarea cu Amna şi Jayoh mi-a dat un refresh de care aveam nevoie.

Aş adăuga şi colaborarea cu Boier Bibescu la categoria fucking proud. Cu boierul am început să lucrez pe partea de producţie de la „Dacă Mă Iubeşti” acum un an şi asta a dus la înfiinţarea label-ului Big UP Music în vara asta.

8.Care este melodia care te definește cel mai bine?

Întotdeauna următoarea.

9.Ce nu îți place la societatea din ziua de azi? Ce ai schimba la ea?

Îmi doresc tare să producem energie curatǎ şi să scăpăm de maşinile pe combustibili fosili.

10.Ce le transmiți tinerilor din ziua de azi?

Visaţi şi munciţi până visurile voastre devin realitate, dar pe drum nu uitaţi să vă trăiţi viaţa şi să iubiţi cât mai mult.

Sursa foto: Arhiva personală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.