Interviu cu Iuliana Doroftei: ascunzișuri din lumea modei

0
11026

Iuliana Doroftei, o introducere în viața ei ca model

Vrei să descoperi ascunzișurile din lumea modei? Ei bine, șansa ta e aici. Descoperă ce se află în spatele podiumurilor strălucitoare care s-au tranformat treptat în realitatea de zi cu zi a Iulianei Doroftei. De la primele prezentări, până la a participa la Miss România, Iuliana a dat dovadă de un spirit competitiv și de un profesionalism demn de invidiat. Află, așadar, ce a avut aceasta de mărturisit legat de ceea ce se întâmplă în spatele cortinei, dar și legat de planurile sale de viitor.

 1. Când ți-ai început cariera în modelling?

Mi-am început cariera în modelling acum trei ani și jumătate, în vara anului 2012, când am participat la concursul Miss Plaja, desfășurat în Mamaia, la care am și câștigat locul unu. Aveam 14 ani proaspăt împliniți. Acela a fost primul meu contact cu această lume, iar mai apoi am întâlnit o serie de persoane care m-au ajutat și îndrumat în carieră și cărora le mulțumesc cu această ocazie.

 1. Te-ai simțit întotdeauna confortabil în fața camerelor sau a fost ceva care s-a dezvoltat în timp?

Pot spune că la început eram puțin timorată în momentul în care trebuia să vorbesc în fața camerelor, dar, cu timpul, am luat lecții de dicție și am scăpat de trac.

 1. Ai cochetat şi cu televiziunea în colaborarea ta pentru videoclipul piesei ’I love u, baby – Geo Da Silva’. Nu te atrage o astfel de carieră pe termen lung?

Ba da, cu siguranță. A fost o experiență foarte plăcută, prima de acest gen și sper din tot sufletul să urmeze și altele. Echipa m-a ajutat foarte mult și m-a făcut să mă simt în largul meu.12316360_933995510025074_2764421722422685963_n

 1. Cum crezi că te-a influențat recenta participare la Miss România?

Cred că experiența m-a influențat într-un mod pozitiv. Spiritul meu competitiv s-a dezvoltat și, fiindcă sunt o perfecționistă, ținta mea este locul unu. Îi mulțumesc juriului pentru locul trei și aștept cu nerăbdare concursul de anul viitor.

 1. Ce simți înainte de a ieși pe scenă?

Emoții. De fiecare dată. Nu contează că este a mia oară în care defilez, mereu mă voi simți la fel. Asta, totuși, se întâmplă în backstage. În momentul în care pășesc pe scenă și toți ochii sunt ațintiți asupra mea, toate emoțiile dispar, iar eu mă simt puternică, admirată, strălucitoare și frumoasă, nicidecum speriată.

 1. Cum se raportează ceilalți la succesul tău?

De-a lungul carierei am primit foarte multe încurajări, dar și multe critici, fie la adresa mea, fie la adresa meseriei pe care o practic. De cele mai multe ori, criticile au venit din partea persoanelor care nu mă cunosc personal. La o vârstă mai fragedă mă afectau, dar acum sunt imună la astfel de răutăți. Din păcate, mama mea este cea afectată.

12388096_570481109766716_1320999553_n

 1. Care crezi că este rețeta succesului?

Multă muncă, ambiție și tărie de caracter. Compromisurile sunt absolut interzise și o spun din proprie experiență. Ești mult mai apreciată dacă nu le faci. Este important să ai grijă de tine, de corpul tău și să fii focusată pe cariera ta și atât, să nu te afecteze părerile negative venite din partea persoanelor care nu fac parte din familia sau din cercul tău de prieteni apropiați.

 1. Ai vreo altă pasiune care nu implică lumea modelingului?

Sunt pasionată de cunoaștere și îmi place foarte mult să citesc. În copilărie am cochetat cu desenul, dar nu mi-am dezvoltat acest talent. M-am axat doar pe școală, care are un loc prioritar în viața mea, și pe începerea și susținerea unei cariere în modeling.

 1. Care-ți sunt cei mai mari susținători?

Sunt prea mulți ca să-i pot enumera, însă printre cele mai importante susținătoare ale mele s-a numărat bunica maternă, care nu mai este printre noi, și se numără în prezent mama și fosta mea dirigintă, care au avut un aport semnificativ atât în educația, cât și în cariera mea în modeling. Părerea lor contează extrem de mult pentru mine și fac tot posibilul să nu le dezamăgesc, ci să le fac mândre de mine. Deși nu i-am putut menționa pe toți, le mulțumesc foarte mult tuturor celor care mi-au fost alături.12357984_570481113100049_452635692_n

 1. Ce așteptări ai de la viitor?

Îmi doresc să am o carieră de succes, un soț iubitor și înțelegător, copii, să-mi mențin frumusețea, să călătoresc, în principiu să fiu fericită. Am multe planuri și visuri pe care sper să le pot îndeplini.

 1. Unde te vezi în cinci ani?

Cu o facultate terminată și cu o carieră strălucită în domeniul modei.

11905797_883933928364566_6206159884446819611_n

Sursă fotografii: arhivă personală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.