Permanentă sursă de inspirație pentru stilul vestimentar al tinerelor, Ioana Grama este una dintre fashionistele blogosferei românești, care se transpune în fiecare ținută pe care o poartă. Autoare a unui blog ce trebuie citit pentru a fi la curent cu tot ceea ce este la modă, Ioana deține o colecție impresionantă de fotografii frumoase și oferă numeroase informații utile din lumea modei și a frumuseții.

ioanag1
Cum ți-a venit ideea de a lansa un blog?
Ideea mi-a venit datorită fetelor care îmi urmareau profilul de Facebook la acea vreme. Primeam aproape zilnic întrebări despre piesele vestimentare pe care le purtam, despre make-up și păr, chiar și propuneri de a-mi face un blog.

Te așteptai ca blogul să devină atât de cunoscut?
Încă de la început am avut trafic destul de mare, datorită faptului că atunci aveam în jur de 7000 de followers pe Facebook. Apoi a început să crească pe zi ce trece și traficul, dar și numărul persoanelor care mă urmăreau. Sincer, nu m-am gândit că o să ajung la nivelul acesta, dar mă bucur din suflet că am facut-o, iar acest lucru se datorează lor, cititorilor mei.

Cum ți s-a schimbat viața de când ai început să ai un blog?
Dupa cum am mai spus-o, viața mi s-a schimbat în sensul că am ajuns să cunosc foarte mulți oameni frumoși și buni, să mă cunosc pe mine insămi, să-mi descopăr calități de care nu știam, până să am blogul.

ioana3

Cât timp dedici blogului zilnic?
Depinde, sunt săptămâni în care postez zilnic, dar există și postări cu pauze de câteva zile. Uneori stau și două-trei ore să scriu un articol, iar alteori nu îmi ia mai mult de o oră. În rest, petrec destul de mult timp pe blog, pentru că mereu verific statisticile și comentariile la care trebuie să răspund.

Cum îți definești stilul personal?
Sporty chic. Îmi place să mă îmbrac lejer, în haine în care mă simt bine și relaxată.

Care sunt cele trei piese din garderobă pe care le porți constant?
Adidașii Nike Air Force, blugii Boyfriend și un tricou alb, oarecare.

Cum îți alegi un outfit într-o zi obișnuită?

Depinde de starea pe care o am. Sincer, de multe ori mă influențează părul! Dacă, de exemplu, am părul proaspăt spălat și niște bucle mari, lejere, parcă am chef să mă îmbrac mai girly: poate o fustă, combinată cu niște pantofi stiletto și un ruj roșu. Dar dacă părul e messy, îmi pun o șapcă în cap, o pereche de jeanși, teniși, un tricou și o cămașă în carouri, legată de mijloc și gata sunt.

ioana5

Ce designeri preferi și ce bloggeri te inspiră?
Dsquared2, Michael Kors,Christopher Bailey ( Burberry) sunt câțiva dintre designerii preferați, iar ca bloggeri îi urmăresc pe Micah Gianneli și pe Blair Eadie.
Ce sfat îi dai cuiva pentru a fi fashionable?
Atitudinea face totul!

Ce planuri ai în ceea ce privește proiectele de modă?
La un moment dat vorbeam cu Danijel, logodnicul meu, despre o colecție de haine semnate (DY) Danijel & Yoana, pentru că amândoi suntem pasionați de modă, de haine și de frumos. Dar asta rămâne de văzut. În rest, îmi doresc să evoluez cât mai mult pe viitor, din toate punctele de vedere și de ce nu, să ajung să inspir cât mai multe fete.

a191-682x1024

sursa foto:  www.ioanagrama.ro