de Dana AlecuEști pasionat de Social Media și de tot ce ține de mediul online? Noi îți oferim o modalitate plăcută și interesantă de a acumula experiență în acest domeniu. Te invităm să participi la un internship de trei luni organizat de revista studențească IQool.

Responsabilități:

1)    Planificare şi strategie în social media

2)    Dezvoltarea canalelor de comunicare în social media

3)    Managementul profilelor şi canalelor social media

4)    Dezvoltarea conţinutului pentru platformele sociale

5)    Creşterea unei comunităţi virtuale

Dacă te consideri potrivit/ă pentru acest post, trimite-ne CV-ul tău pe adresa office@iqool.ro!

Internship-ul se desfășoară în intervalul 1 august – 31 octombrie și nu este remunerat.

Revista IQool a apărut pe 5 mai 2012, la Târgul Educaţiei. Ca un proiect al Asociației Tinerilor Bucureșteni, revista este redactată în totalitate de studenți voluntari.

Până acum au fost lansate 6 numere în care găsești informații dintre cele mai diverse: interviuri cu diferiți artiști și oameni de seamă ai societății actuale (Dan Bordeianu, Dragoș Bucur, Maria Buză, Marius Manole, Mihai Muntenița), anchete despre cămine, review-uri de carte, film, muzică, horoscop amuzant, cât și informații din domeniul IT&C.

Revista se bucură de popularitate în rândul tinerilor și pe partea de online. Lansarea site-ului  în toamna anului trecut (www.iqool.ro) a propulsat publicația, ajungând, în prezent, la peste 1 000 de vizitatori unici zilnic.

Like and share!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here