Internship Amgen România

0
100

Compania Amgen România recrutează interni pentru departamentele Corporate Affairs & Comunicare, Regulatory Affairs și Medical. Internship-ul este deschis tuturor studenților aflați în ultimul an de facultate sau de master, pasionați de profesia pe care și-au ales-o, dornici să învețe, ambițioși, cu inițiativă și care cunosc foarte bine limba engleză.

Studenții vor avea șansa să lucreze într-o echipă tânără și performantă, vor vedea cum funcționeaza o companie farmaceutică inovatoare, lucrând chiar in interiorul acesteia, vor trece prin mai multe departamente și vor experimenta activități diferite.

Mai multe detalii despre internship și formularul prin care puteți aplica găsiți pe link-ul următor: https://careers.amgen.com/job/7467952/internship-amgenromania-bucharest-ro/.

Amgen este cea mai mare compaie farmaceutică independentă de la nivel global, specializată în dezvoltarea de medicamente biologice. Amgen a fost recunoscută ca una dintre cele 50 cele mai inovatoare companii din lume, clasându-se pe locul 24 în topul The Most Innovative Companies, realizat de cãtre The Boston Consulting Group (în 2016). Puteți afla mai multe despre Amgen pe www.amgen.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.