Întâlnire cu Ion Bogdan Lefter și Ioan Groșan la Casa Memorială „Tudor Arghezi”

  0
  105

  Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la Casa Memorială „Tudor Arghezi” pentru a participa la o discuție în aer liber alături de criticul literar Ion Bogdan Lefter și scriitorul Ioan Groșan.

  Întâlnirea va avea loc joi, 26 mai 2016, ora 12:00 și se desfășoară în cadrul Cercului pedagogic organizat semestrial de unitățile școlare din județul Argeș, la aceasta urmând a participa și profesori de limba și literatura română din unitățile respective.

  Muzeul Național al Literaturii Române și Casa Memorială „Tudor Arghezi” își propun prin această inițiativă sprijinirea sistemului educațional și promovarea educației non-formale la nivelul sistemului național de învățământ preuniversitar. Vă invităm să participați la o discuție teoretică și de contextualizare a literaturii române contemporane, în general, și a romanului istoric, în mod particular, în cadrul căreia criticul Ion Bogdan Lefter va propune câteva direcții de analiză, iar scriitorul Ioan Groșan va citi fragmente ilustrative din propria sa operă.

  Moderator: Ioan Groșan

  Participarea la eveniment este liberă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.