Întâlnire cu B.U.G. Mafia

0
688

Toţi avem idoli sau oameni care ne-au marcat copilăria, adolescenţa sau chiar viaţa. Pentru mine idolii ăştia sunt băieţii de la B.U.G. Mafia. Am ascultat de mic pe ascuns sau la petreceri. Oamenii îmi transmiteau ceva. Versurile lor ajungeau unde trebuie, în inimă. Mă regăseam în versurile lor sau pur şi simplu îmi plăcea mesajul.

Acum două săptămâni am avut ocazia unică să mă întâlnesc cu unul dintre membrii trupei şi să vorbim. Nu a fost o întâlnirea d-aia gen după concert la o poză, un autograf.

Trebuia să fie o întâlnire mare a fanilor B.U.G., însă întâlnirea s-a rezumat la o terasă lejeră, un meci de la Euro şi multă distracţie. Caddy (Dragoş Vlad Neagu) a venit şi s-a pus la masă foarte aproape de mine şi cred că a zis ceva gen: „Ce beţi băieţi? Ce faceţi?”. Ochii mei erau mari şi curioşi şi nu prea îmi venea să cred. Apoi am început să vorbim despre una, despre alta, în special despre fotbal şi despre Campionatul European. Omul ăla care, prin versurile lui, mi-a marcat copilăria era lângă mine şi vorbea deschis. Încă nu îmi venea să cred. Omul ăla pentru care îmi dădeam coate şi îmi făceam loc la fiecare concert să fiu lângă scena mă ascultă şi îmi dădea dreptate. A fost o seară deosebită. Am ascultat B.U.G. uşor în surdină, am savurat mai multe beri reci, am discutat, am socializat, ne-am simţit bine.

Este plăcut să socializezi cu oameni asemeni ţie, cu oameni care au aceleaşi pasiuni şi poate acelaşi mod de a vedea lucrurile. Mi-am dat seama că oamenii care ascultă Mafia se aseamănă foarte mult. Cred că aşa se întâmplă şi cu fanii altor formaţii, formaţii care sunt capabile să transmită un mesaj.

Pentru mine B.U.G. Mafia nu reprezintă băieţii ăia răi care vorbesc vulgar cu tricouri largi şi care îndeamnă la violenţă aşa cum sunt percepuţi de multă lume. Mafia înseamnă un set de valori şi principii, un mod de viaţă.

Pot să spun că întâlnirea cu omul Caddy a fost un moment deosebit, un moment pe care o să mi-l aduc aminte mereu. Dacă îmi daţi voie, chiar o să mă laud cu el. Mi-am întâlnit idolul, aşa că am voie să o fac.

Vreau sǎ ȋi mulţumesc prietenului meu Cristi pentru cǎ fǎrǎ el nu ajungeam sǎ scriu aceste cuvinte. Mulțumesc, Frate!

Acum că s-a încălzit, haideţi Pe Coastă!

Sursa foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.