Institutul Cervantes din București își suspendă activitatea cu publicul

0
52
Institutul Cervantes din București suspendă cursurile

Cursuri suspendate

Ca urmare a situației actuale cauzate de propagarea COVID 19, Institutul Cervantes din București a luat o serie de măsuri în conformitate cu indicațiile autorităților naționale și ale sediului central din Madrid, cu privire la activitățile culturale și cursurile de limbă spaniolă:

Se suspendă cursurile pentru copii și adolescenți, iar cursanții vor primi acces gratuit la platforma Hola amigos. Cursurile pentru adulți se suspendă începând cu data de 16.03.2020 până la înlăturarea restricțiilor. Pentru a asigura o continuitate din punct de vedere didactic, sesiunile de curs restante se vor desfășura în sistem online.

Și activitățile culturale programate se suspendă până la sfârșitul lunii aprilie. Orice modificare va fi comunicată în cel mai scurt timp.

Înscrieri

Înscrierile pentru următoarea sesiune de cursuri se vor putea efectua prin intermediul platformei CLIC.

Oferta de cursuri cu prezență va depinde de evoluția situației COVID 19. Momentan, nu vor fi disponibile cursuri cu prezență pentru copii și adolescenți. Pentru aceștia există, ca alternativă, temporar, cursuri online pe platformele AVE Global și Hola amigos.

Se continuă înscrierile pentru sesiunile DELE din iulie și noiembrie online prin intermediul CLIC.

PROGRAM

Biblioteca „Luis Rosales” a Institutului Cervantes din București va avea program cu publicul de luni până joi de la 09.30 la 16.00 și vineri de la 09.30 la 15.00, Sâmbătă: Închis

Programul cu publicul se va adapta săptămânal în funcție de evoluția stării de lucruri. Astfel, programul săptămânii 16-22 martie va fi următorul:

Luni – joi:

  • orar funcționare: 09.00 – 17.00;
  • program cu publicul: 09.00 – 16.30

Vineri:

  • orar funcționare: 09.00 – 15.30;
  • program cu publicul: 09.00 – 14.30
  • Sâmbătă: Închis

Institutul Cervantes din București va actualiza periodic informațiile referitoare la activitatea sa în perioada următoare atât pe pagina web (bucarest.cervantes.es), cât și pe pagina de FB și va răspunde la întrebări prin e-mail, la adresele bibbuc@cervantes.es (Biblioteca); cursosbuc@cervantes.es (Cursuri); cultbuc@cervantes.es (Cultura). Institutul Cervantes a luat toate măsurile de igienă și siguranță recomandate în contextul COVID 19 pentru siguranța publicului și a personalului.