Însemnele illuminati din industria muzicală românească

0
6078

Astăzi m-am gândit să vă bat la cap cu un subiect controversat, însă pe care vreau să îl abordăm diferit. „Discutăm” în acest articol despre micile „indicii” care ne transmit că suntem controlați, întocmai prin vibrațiile sunetului și prin diverse simboluri, menite să… „ne spele creierul”! Știu că sună înfricoșător și deja mi-e teamă că veți abandona subiectul, însă rezistați, căci va merita efortul. Am redus această temă la o scară mai mică, și am decis să analizez artiștii de pe meleagurile României noastre şi însemnele illuminati care se regăsesc în mesajele pe care aceştia ni  le transmit.

Încep cu celebrele simboluri așa-zise masonice, și aici mă refer la celebrul triunghi și ochiul atotvăzător, piramida, fulgerul și multe altele care apar frecvent în videoclipuri, dar și în vestimentație, accesorii și tatuaje. Ei bine, toate aceste elemente au ajuns și la artiștii din România, însă nu sunt sigură dacă aceștia înțeleg semnificațiile sau doar se folosesc de un „trend” venit din Occident, bun de imitat, și care „dă bine”.

1. Antoniamedia_141986808093586500

Mulți comentatori încep cu Antonia, spunând că videoclipul piesei „Jameia” conține numeroase însemne, cum ar fi semnul cu două degete, ce este denumit și semnul lui Baphomet, un idol păgân din secolul al paisprezecelea. La fel și versurile „If you can bring me down/Than you can bring me up”, și modul în care aceasta gesticulează spre cer și pământ, pare că ne sugerează să alegem între cele două lumi. Și să nu uităm de noul tatuaj al artistei, cu ochiul specific. Toate acestea ne pun, cu siguranță, un semn de întrebare, corect? Însă, ceea ce mi se pare mie și mai intrigant, este faptul că o persoană care ar trebui să cunoască toate aceste taine, nu știe ce înseamnă chiar titlul piesei în cauză, și anume JAMEYA!

2. Alex Velea page

Ajung și la Alex Velea, care nu ratează nici o ocazie fără să ne arate un semn specific illuminati, semnul lui Baphtomet. Deși noi credeam, inițial, că acest semn reprezintă semnătura artistului, ne dăm seama că acest simbol este redat de numeroși cântăreți din țara noastră, inclusiv frumoasa lui soție Antonia, semnul având cu totul și cu totul altă conotație.

3. Smiley61363886

Trec la următorul artist luat în vizor, și anume Smiley. Cu toții cunoaștem hitul „Dead man walking”, însă nu știu câți dintre voi au văzut poza albumului cu nume omonim. Acesta apare cu două fulgere în mâini și cu două piramide la baza șoldului, purtând o pereche de ochelari negri, totul fiind mult prea evident.

4. Andra Andra

Ajung și la una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, Andra. Ați spune că la ea nu vă așteptați. Ei bine, în videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine” aceasta, la fel ca și Antonia, imită semnul lui Baphomet. O piesă cu un mesaj atât de pozitiv, poate avea o așa influență negativă?

5. Delia 
9b5dfa0f240

O altă artistă care a controversat cu ultima sa piesă, este chiar Delia. Numeroase simboluri oculte illuminati apar în videoclipul piesei „U- Fighting with my ghost”. Printre acestea se numără ochiul lui Horus, crucea inversată și iarași, prea des întâlnitul salut al lui Baphomet.

Lista este întregită de mulți alți artiști care folosesc semnul „bestiei” frecvent în videoclipuri : Cabron, Corina, Alessia și mulți alții.

Mai în glumă, mai în serios, aceste simboluri chiar nu încetează să apară, iar coincidențele ne dau de gândit, așa că ar fi bine să ne informăm din timp.  Un singur lucru este sigur: acela că deținem cu toții „Sfântul Discernământ”, care ar trebui să ne ajute să alegem! Voi ce părere aveți?

Sursă foto: wowbiz.ro, vbox7.com, cancan.ro, deveghepatriei.wordpress.com, womenwriteaboutcomics.com, dezvăluitorul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.