Diplomacy Incorporated afis

Echipa Diplomacy Incorporated te invită să descoperi un context propice discuțiilor și dezbaterilor legate de efectele interdependenței dintre state și corporații, prin participarea la singurul proiect gratuit din România care a cărui temă este diplomația corporatistă. Îmbinând învățarea experiențială cu livrarea unor noțiuni teoretice și tipare variate de gândire, proiectul nostru oferă o experiență complexă, ce vizează dezvoltarea principalelor competențe căutate în acest moment pe piața muncii.

Diplomacy Incorporated se va desfășura în perioada 16-19 mai și va cuprinde două părți: prima include două zile de conferințe de tip panel, iar următoarele două zile au în centru workshop-uri și jocuri de rol.

Aplică aici ( https://recrutare.typeform.com/to/uE0s8h ), până pe 6 mai.

Diplomacy Incorporated este singurul proiect gratuit din România care a cărui temă este diplomația corporatistă, îmbinând învățarea experiențială cu livrarea unor noțiuni teoretice și tipare variate de gândire. Acesta oferă un context propice dezbaterilor legate de efectele interdependenței dintre state și corporații, precum și o experiență complexă, ce vizează dezvoltarea principalelor competențe căutate în acest moment pe piața muncii.

Dacă ești pasionat de relații internaționale, business și antreprenoriat, te invităm să te înscrii la până pe 1 mai pentru a lua parte la conferințe, panel-uri, dezbateri și workshop-uri facilitate de oameni specializați în aceste domenii, în perioada 16-19 mai.