Inscrie-te in proiectul „Volunturism la firul ierbii”!

0
37

Clubul Român pentru Volunturism vă invită in perioada 5-8 septembrie 2016 să participați la un proiect dedicat tinerilor iubitori de voluntariat si de turism, ce se va desfășura în comuna Moieciu.
Prin organizarea taberei Volunturism la firul ierbii ne propunem dezvoltarea comunităților locale și promovarea turismului durabil, în special în rândul tinerilor, contribuind astfel la schimbarea atitudinii acestora față de mediu, având la bază valori precum calitatea, continuitatea și echilibrul.

În cadrul taberei Volunturism la firul ierbii, o să fie desfășurate activități tipice de volunturism, cum ar fi: atelier de olărit, atelier de împletire a gardurilor din nuiele, activități de animație socio-educațională, seri de socializare și multe alte activități distractive.

Mai mult decât atât, o să avem parte și de un tur al comunei, în vederea evidențierii potențialului turistic. Pe parcursul turului, o să socializăm cu populația locală, ca astfel să aflăm cele mai inedite tradiții și obiceiuri populare din zonă.

Așadar, dacă ești din București și ai între 18 și 35 de ani, dacă iubești natura, îți place să descoperi noi tradiții și în același timp voluntariatul este una dintre pasiunile tale te așteptăm cu mare drag.
Pentru înscrieri nu trebuie decât să ne trimiți CV-ul și motivația ta, printr-un mail, la adresa office@volunturism.ro, cu subiectul ”Volunturism la firul ierbii”.
Volunturism la firul ierbii, este un proiect finanțat de Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, iar cazarea participanților și o masă pe zi (prânzul) sunt asigurate de către organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.