Înscrie-te până pe 14 octombrie la Leaders Experience

0
38

Un program de 6 luni adresat celor care vor sa dezvolte proiecte sociale sau comunitare.
Aflat la cea de-a 7-a ediție, programul Leaders Experience e probabil unul dintre cele mai cunoscute programe de training pentru tineri organizate de Fundația Leaders.
Programul este unul destul de exclusivist și include o serie de etape bine structurate despre care poți afla mai multe în articolul de mai jos.

Fundația Leaders a deschis înscrierile în Leaders Experience – programul conturat pe tine și obiectivele tale pentru a-ți oferi instrumentele, network-ul și resursele necesare pentru a-ți transforma planurile în realitate. Programul îți oferă:

  • 3 sesiuni de coaching de performanță, pentru setarea și atingerea obiectivelor
  • 2 bootcamp-uri în care interacționezi cu 25 de lideri români și traineri cu 120 de ani de experiență cumulată
  • plan concret pentru a-ți antrena o abilitate unică sau să schimbi comportamentele care te țin pe loc
  • gândești, planifici și implementezi timp de 2 luni, în echipă, un proiect social 100% real

Te poți înscrie până la 14 octombrie 2021 pe www.leaders.ro/experience

Ce ne spune Fundația Leaders?

<<E greu să mai iei în serios planuri pe termen lung. Ultimul an și jumătate ne-a învățat să trăim din aproape în aproape, să ne adaptăm din mers și să nu mai gândim pe termen lung. Parcă suntem într-un fel de pauză – mentală, socială, profesională. Ai putea să zici că suntem blocați?

Fundația LEADERS prin Leaders Experience te cheamă “to unstuck yourself” – 30 de participanți și peste 10 speakeri, antrenori și mentori reiau întâlnirile față în față într-un program de 6 luni în care să ne reluăm planurile și să ne reconectăm la ce contează.

“Lasă că mă mai gândesc eu”, “mai am timp să ma apuc de chestii”, “să văd ce se mai întâmplă” – sunt gânduri firești, dar sunt și primul pas către un plan neîndeplinit. Lasă-le deoparte și fă primul pas către cele mai intense și provocatoare 6 luni din viața ta.>>

Aici se află linkul pentru înscrieri: https://leaders.ro/programe/experience/participa/

Ce implică participarea ta la program?

Programul are un cost total de 1800 euro care include toate deplasarile, cazarile, beneficiile și etapele programului.

Din această sumă, mai mult de jumătate e acoperită de către sponsorii Fundației, în special Raiffeisen Bank în calitate de Partener Fondator, iar pentru restul de bani te poți folosi de platforma de fundraising online a Fundației, care te ajută șă finanțezi mai ușor participarea ta fără a scoate bani din buzunar.

Ce îți aduce în mod specific Programul Leaders Experience

  • Sesiuni de coaching 1-on-1 care să te ajute să-ți croiești o viziune și un plan pentru a o îndeplini.
  • Acceleratoare de experiențe compuse din training-uri intense și practice. Aici vei descoperi inclusiv povești de viață ale unor persoane pe care le admiri și pe care nu le-ai cunoaște în alte contexte.
  • Susținere pentru a-ți antrena o abilitate unică sau a încerca să schimbi un comportament care te ține pe loc, de la antrenorii și trainerii Fundației Leaders
  • Proiect de grup alături de colegii din program pentru a rezolva o problemă socială sau comunitară reală, ocazie cu care-ți dezvolți abilități în materie de project management, fundraising, marketing, comunicare și altele.
  • Accesul la o rețea de absolvenți Leaders din toată lumea, resurse și un plan care să te însoțească pe termen lung.