Înscrie-te la UB Talks!

0
170

Eşti student la UB?
Eşti pasionat de un anumit subiect şi îţi place să le povesteşti şi altora despre el?
Poţi să îţi găseşti şi o echipă pe măsura ta?
Atunci înscrie-te la UB Talks, primele ateliere pentru studenţii Universităţii unde puteţi să fiţi voi lectori şi să faceţi o prezentare pe o temă interesantă la alegerea voastră, în faţa unui public format din studenţi din diverse facultăţi şi a unui juriu alcătuit din cadre didactice ale UB.

Pe parcursul timpului pe care l-ai petrecut în băncile facultății sau la tine acasă, studiind, cu siguranță ai aflat lucruri care ți-au stârnit curiozitatea și interesul, care ți-au dat de gândit, care te-au făcut să-ți pui întrebări, care ți-au dat idei,  care te-au făcut să citești cărți sau pagini de internet pentru a afla mai multe despre ele. Lucruri despre care îți place să discuți în pauze sau după cursuri împreună cu colegii sau cu prietenii.

Atelierele UB Talks oferă un cadru pentru împărtășirea de informații, teorii și idei între studenții Universității din București.

Echipe formate din 2-4 studenți sau participanți individuali din diferitele facultăți vor susține ateliere pe teme la alegerea lor.

Desfășurarea atelierelor

Atelierele se vor desfășura în perioada 1 aprilie – 24 mai. Calendarul exact va fi afișat în urma selectării proiectelor participante. În cadrul fiecărei întâlniri vor avea loc 2 ateliere. Un atelier va dura aproximativ 50 de minute, dintre care:

  • aprox. 30 de minute vor fi alocate prezentării propriu-zise
  • aprox. 10 minute de întrebări & răspunsuri, discuții cu publicul
  • aprox. 10 minute pentru evaluarea prezentării de către juriu

Atelierele vor avea loc seara, (începând cu ora 18.00) la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu nr. 46), în perioada aprilie-mai 2013.

Detalii gasiti aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.