Înscrie-te în Bootcamp pentru Fericire!

0
110

În perioada 20-23 august, la Braşov, eşti aşteptat să scapi puţin de aglomeraţia din oraş şi să dai putin contur vieţii tale. Vrei o mică schimbare? Cauţi fericirea în lucruri simple? Ei bine, este momentul să te înscrii la Bootcamp pentru Fericire!

Aici este locul unde atât membrii echipei, cât şi specialiştii în domeniul psihologiei pozitive susţin că este important să fii fericit în fiecare moment din viata ta şi că mai presus de toate, drumul spre fericire este acceptarea de sine.

Tabăra este dedicată tuturor persoanelor care doresc să îmbunătăţească relaţia cu sine însuşi, pentru pasionații de dezvoltare personală și pentru cei care sunt pur și simplu dornici să regăsească un echilibru în și cu ei înșiși.

Tabăra vine la pachet cu numeroare beneficii. Cei prezenţi vor avea parte de practică, ştiinţă, încredere şi comunitate. Trainerii Vlad Negrilă, Ina Custură, Diana Popescu, Andreea Neacşu, Alina Goanţă, Mălina-Ana Chirea şi Andrei Chirea vor fi alături de tine, pentru ca experienţa ta să fie una inedită. Desigur, vă aşteaptă şi o sesiune specială Vinyasa Strong Flow, alături de Minodora Dinu, instructor de yoga.

Câteva dintre temele abordate pe parcursul taberei se numără compasiunea de sine, imaginea de sine, acceptarea stărilor emoţionale şi multe altele.

Cazarea şi mâncarea sunt asigurate de cei de la Bootcamp, fiind disponibile 20 de locuri. Contribuţia ta este de 700 RON, dacă plăteşti în perioada 7-10 august. Dacă vii însoţit de cineva drag, primiţi amândoi o reducere de 10%.

În cazul în care la finalul experienţei simti că nu ai câştigat o relaţie mai bună cu tine însuţi, Bootcamp îţi returnează banii în maximum şapte zile.

Locul de desfăşurare al taberei este Moeciu de Sus, la complexul House of River.

Te invităm să te înscrii (până pe 10 august) completând formularul de pe site-ul Institutului pentru Fericire, urmând ca organizatorii să te contacteze pentru finalizarea procesului.

Mai multe detalii găseşti aici: http://www.ipf.ro/evenimente/bootcamp-pentru-fericire/

Pentru alte informaţii, o puteţi contacta pe Andreea:
• e-mail: andreea.gospodariu@ipf.ro
• telefon: 0730.209.522

Noi vă dorim zile pline de fericire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.