Asociaţia Studenţilor Europeni (AEGEE-Bucureşti) invită studenţii din Bucureşti să ia parte la cea de-a doua ediţie a proiectului Higher Education Days care va avea loc în perioada  11-13 decembrie la Casa de Cultură a Studenţilor.

HED afis

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile în care se va organiza o dezbatere în prima zi (11 Decembrie) cu tema ,,Universitatea de Stat vs. Universitatea Particulară” urmată de două workshop-uri  cu temele ,,Educaţia şi voluntariatul”, respectiv ,,Forme ale Non-Formalului”.

În cea de-a doua zi, 12 Decembrie, companii multinaţionale ca Unilever vor veni în cadrul workshop-ului ,,Exersarea teoriei din timpul facultăţii prin activităţi extracurriculare” pentru a contura profilul ideal al viitorului angajat. De asemenea, profesori din învăţământul superior vor susţine workshop-ul ,,Comunicarea student-profesor” pentru a discuta despre cea mai eficientă metodă de predare, dar, în acelaşi timp adecvată pentru a forma o legătură cu studenţii. În continuare, vom afla perspectiva companiilor asupra învăţământului şi aşteptările lor faţă de absolvenţi în cadrul workshop-ului ,,Perspectiva înteprinderior asupra învăţământului”.

Ca o concluzie, în cadrul celei de-a treia zi (13 Decembrie), va avea loc o conferinţă în care vom consolida concluziile în urma dezbaterii şi workshop-urilor desfăşurate în cele două zile anterioare.

AEGEE-București își propune să formeze noi cadre care să vină în dezvoltarea relațiilor de cooperare dintre studenții europeni, să faciliteze demersul profesional al acestora, să-i motiveze și să-i antreneze în numeroasele activități dinamice desfășurate.