Pilsner Urquell, împreună cu proiectul de recrutare al primului tapster din România, lansează o inovație în domeniul educării consumatorilor cu privire la servirea perfectă. Timp de două săptămâni, bucureștenii vor putea să învețe, prin intermediul unei aplicații, cum să toarne perfect berea în halbă, cu ajutorul telefonului mobil.

Acțiunea lor va fi proiectată in direct pe outdoor-uri interactive din oraș. Jan Stanik, Head Tapster Pilsner Urquell, va evalua îndemânarea fiecăruia, iar cei mai pricepuți dintre aceștia vor fi răsplătiți cu premii Pilsner Urquell.

Alegerea primului tapster din România nu este singura premieră pe care noi, cei de la Pilsner Urquell, ne-am propus să o avem în acest an. Am vrut să explicăm mai bine oamenilor ce înseamnă, cu adevărat, o bere la draft servită perfect. De aceea, ideea de a-i invita pe aceștia să invete sa toarne berea în halbe cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil și de a primi feedback de la unul dintre cei mai cunoscuți tapsteri Pilsner Urquell ne-a plăcut enorm și ne bucurăm că am reușit să o și implementăm.”- a declarat Georgiana Bercu, Brand Manager Pilsner Urquell, Ursus Breweries.

Toti cei care vor să afle mai multe despre ceea ce înseamnă, cu adevărat, o bere servită perfect – cu trei degete de spumă, așa cum recomandă Jan Stanik – sunt invitați in perioada următoare la Cinema City din cadrul AFI Palace și la Promenada Mallsă își conecteze telefonul (prin joc.tapster.ro/play.tapster.ro) la ecranele instalate și să înceapă testul servirii perfecte.

Programul activărilor în cadrul cărora poți învăța cum să torni berea perfect este următorul:

Cinema City, AFI Palace (Blvd. General Vasile Milea, nr. 4): între 17 – 30 septembrie, intre 12.00 si 22.00;

Promenada Mall (Calea Floreasca 246 B): între 13-14 si 19-21 septembrie, intre orele 12.00-15.00 si 17:00 -19:00.