INNA – special exclusive show la Hard Rock Cafe

0
61

INNA, solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă, concertează alături de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 7 martie, de la ora 21:30. Pentru un show total, nu avem mese în faţa scenei pe ringul de dans !

Pregătiţi-vă pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitara, bass, tobe şi clape, în cadrul unui eveniment de senzaţie.

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de nici 10 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– Cu loc la masă în sală: 115 lei (doar 200 de bilete)
– Fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.