INNA concert

Solista INNA ce și-a câștigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă, concertează alături de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 13 martie, de la ora 21:30.

Pregătiți-vă pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe și clape, în cadrul unui eveniment de senzație. Pentru un show total, nu avem mese în față scenei pe ringul de dans !

INNA este prima solistă din Europa ce a depășit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincții MTV Europe Music Awards și peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards.

Bilețele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în rețeaua fizica iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Bilețele au următoarele prețuri:
-Cu loc la masă în sală: 110 lei (număr limitat de bilete)
-Fără loc, în față scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experientă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM