luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleIngenius Networking

Ingenius Networking

Vrem să-ți cunoaștem povestea din spatele business-ului tău și să te ajutăm să găsești în continuare oportunități de dezvoltare al acestuia!

Te invităm pe 9 iunie, începând cu orele 19:00, la o nouă seară de networking alături de Ingenius Hub și alți tineri antreprenori care, deși aflați la început de drum, ne vor inspira cu ambiția și determinarea lor, dar și cu succesul pe care l-au cunoscut până acum.

Networking-ul nu înseamnă doar un schimb de cărți de vizită, ci schimb de experiență, impresii, sugestii și feedback care te vor ajuta să-ți crești business-ul. Vom încerca să identificăm împreună soluții la provocările cu care se confruntă un start-up și să propunem, punctual, metode de dezvoltare și consolidare a business-ului tău.

La Ingenius Hub, 9 din 10 participanții de la networking au identificat un partener de business fie el client sau furnizor, sau au primit o soluție viabilă la problemele cu care se confruntă.

Noi spunem să participi la Ingenius Networking pentru că….

  • Îți vei face business-ul tău mult mai vizibil piață;
  • Vei primi feedback timp real atât din partea consultanților Ingenius Hub, cât și de la ceilalți participanți;
  • Vei putea identifica soluții la problemele business-ului tău din experiența celorlalți participanți;
  • Vei putea genera oportunități de business și vei putea cunoaște potențiali parteneri, colaboratori, clienți sau chiar investitori;

Participarea la Ingenius Networking este GRATUITĂ, iar înscrierea se poate face completând formularul de înscriere (https://goo.gl/8lpB6h ).

Unde?  Ingenius Hub, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, București.

 

Participă la Ingenius Networking și vei primi următoarele beneficii:

  • O zi de lucru gratuită la Ingenius Hub;
  • 10% discount la următoarele evenimente organizate de Ingenius Hub pentru tine și încă un prieten;
  • 10% discount la achiziționarea unui pachet de membership în cadrul Ingenius Hub.
Denisa Nichita
Denisa Nichita
Sunt o fire curioasă. Îmi place să aflu cât mai multe lucruri și să mă perfecționez în cât mai multe domenii cu putință. Ah, da! Uitați încă un lucru.. sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a îl face. Sunt săgetător. Poate are și asta vreo relevanță. Când nu mă găsiți pe holurile facultății sau la cămin urmărind vreun serial (am o colecție impresionantă de seriale terminate – plăcerea mea nevinovată), mă găsiți în parc, pe bancă, uitându-mă în gol. Nu, nu sunt nebună. Doar că îmi place sa mă bucur de cele mai mici aspecte ale vieții. Mulți îmi spun că sunt ciudată, de parcă ar fi un lucru rău; eu mă mândresc cu asta. Eu sunt Denisa. :)
RELATED ARTICLES

Most Popular