marți, octombrie 19, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSInfluencerii din social media au fost interzişi într-un hotel de lux din...

Influencerii din social media au fost interzişi într-un hotel de lux din Irlanda după un scandal

Influencerii din social media au fost interzişi într-un hotel de lux din Irlanda. Totul a avut loc ca urmare a unui scandal.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Problemele au început când Elle Darby, un influencer din Regatul Unit, a trimis un e-mail conducerii hotelului The White Moose Cafe din Dublin. În cadrul acesteia, tânăra s-a prezentat drept un „influencer social media axat în mare parte pe zona de lifestyle, frumuseţe şi călătorii” care îşi dorea o colaborare cu aceştia.

Dar în ce context urmau, teoretic, să se înţeleagă? Darby dorea să viziteze capitala Irlandei în preajma Zilei Îndrăgostiţilor, împreună cu iubitul său. Ea a decis că îşi dorea să stea la hotel după ce l-a găsit pe Internet, dar doar pe gratis.

influencerii din social media au fost interzişi
Elle Darby

De ce? Deoarece considera că publicitatea pe care avea să le-o facă urmăritorilor ei – 87.000 pe YouTube şi  76.000  pe Instagram – avea să fie suficient de mare cât să acopere consumul.

La finalul mesajului, britanica de 22 de ani a mai adăugat că a mai avut o colaborare cu Universal Orlando, în Florida, care a fost benefică pentru compania americană.

Care a fost răspunsul?

Bineînţeles, răspunsul directorului hotelului, Paul Stenson, a fost negativ.

Acesta i-a spus căare nevoie de mult tupeu pentru a trimite un asemenea e-mail, dacă nu chiar de foarte mult respect de sine şi demnitate”. Ulterior, el a continuat spunându-i că angajaţii localului nu vor fi plătiţi pentru serviciile care urmau să îi fie aduse.

Ce a urmat?

Darby a fost atacată de numeroşi utilizatori de reţele sociale. Aceştia au criticat-o pentru alegerea de a profita de pe urma hotelului.

Numeroasele răspunsuri negative au făcut-o, însă, şi să publice un videoclip pe YouTube. În acesta, ea şi-a apărat „bunele intenţii”, dar a şi acuzat conducerea The White Moose Cafe de „rea voinţă” pentru publicarea răspunsului.

S-a oprit totul aici?

Chiar deloc. Nici hotelul din Dublin nu a fost ocolit de critici.

Răspunsurile negative au dus, însă, la un răspuns relativ neaşteptat. Adică anunţul că influencerii din social media au fost interzişi. Principalul motiv care a stat în spatele deciziei a fost „simţul de îndreptăţire” al comunităţii de bloggeri.

O altă justificare a mai venit pe contul de Snapchat al The White Moose Cafe. În cadrul acesteia, directorul hotelului a pus la îndoială intenţiile bune din spatele cererii. El a fost de părere că tânăra „ar fi spus lucrui pozitive despre local doar pentru că primea totul gratuit”.

surse info: independent.co.uk, zf.ro, facebook.com/WhiteMooseCafe

surse foto: irishpost.co.uk, zf.ro

Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular