incubator107 vă provoacă la VERSUS, battle of the sexes pe 7 februarie, de la 20:00, @Connect Hub (Dacia 99). Masculin sau feminin, vă înrolaţi aidoma la noi@incubator107.com. Chiar dacă la plăcinte mergeţi înainte, iar la război înapoi, aduceţi de-ale gurii şi aveţi grijă să donaţi 20 lei împotriva discriminării între sexe.

Gata! Ne punem pe jucat flori, fete și băieţi, în timp ce pozăm în colţul fotografic bătăios, la Cutia cu poze. Încă de la început ne împărțim pe tabere pentru a lovi cu arta schimbării. Continuăm în forță: la luna plină facem ritualuri de dezlegare și blestem. Ne deghizăm în Romeo şi Julieta pe o scenă de psihodramă, în timp ce pictăm replici tăioase pe apă. Ne tachinăm și ne confruntăm într-o coregrafie de grup Boys VERSUS Girls.

Lăsăm misoginismul la o parte şi ţinem o dezbatere pe tema Seductive powers of good manners, ca mai apoi să ne întrecem în călătorii spirituale. Competiția este aprigă și pune în joc potențialul conflictelor. Nicio armă nu este interzisă așa că ne ascuțim secretele unghiilor frumoase. Fie că e vorba de o căsătorie sau divorțuri publice, cele două tabere află cum stă treaba cu event planning–ul, fără să uite de experimentele morale necesare.

Facem loc profesioniștilor pentru un Duel de improvizaţie lele versus Backstage Boys. Urmează un ropot de tobe africane, ca să descărcăm toată tensiunea adunată. Adjudecat! La final dăm băieţi şi fete la licitaţie! Să fie astfel ultima nocturnă de dragoste și întâia nocturnă de război!

Desfasurator-VERSUS