incubator107 vă prezintă programul săptămânii 22 – 28 februarie

0
62

În ultima săptămână din februarie scriem povești, învățăm să iubim, să fim prezenți, să gătim și incubăm idei noi.

Luni, de la ora 19:00 în cadrul atelierului Scrie despre tine. Scrie ce vezi, descoperim și exploatăm realitatea prin scris. Inventăm povești pornind de la oamenii, spațiile și obiectele din imediata noastră apropiere. Atunci când crezi că nu e nimic demn de povestit, de concentrezi pe tot ce are de oferit lumea în afara ta. Ne îndrumă Vera Ion. A scris poezie, teatru și film.

Marți, de la ora 19:00, în cadrul atelierului Transformă dragostea din nevoie în putere, aflăm cum să menținem o relație de iubire; și cum să o creștem. aflăm păreri atât din partea unei femei, cât și din parte unui bărbat. Și învățăm să iubim. Exact așa cum suntem. Cu Oltea și Andrei, care, în 14 ani de relație au învățat să-și construiască o relație. Și au luat-o de la capăt, de câte ori a fost necesar.

Joi ne adunăm la Ritmuri, tobe și povești de viață unde vom vorbi despre călătorii, despre percuție, despre muzică și nu numai; cu Florin Romașcu, de la ora 19:00, în mansardă.

Vineri este o nouă seară de povești. De data asta ascultăm o poveste cu rock, cu radio, dar și cu umor. Ne vedem de la ora 19:00 în Traian 107 la Povești de viață cu Cristi Hrubaru.

Sâmbătă, de la ora 16:00, în cadrul Atelierului de mindfulness pentru cunoașterea și perfecționarea de sine învățăm cum să ne trăim în prezent, cum să gestionăm mai bine sentimentele de furie, anxietate și stres. Ne observăm pe noi mai bine, vedem care sunt nevoile și valorile noastre esențiale. Aplicând constant tehnici de mindfulness vom observa o îmbunătățire a sănătății mentale și corporale. Ne îndrumă Anca Iorgulescu este strateg digital, trainer de mindfulness și meditație certificat în Thailanda și life coach.

Iar de la ora 19:00, în cadrul atelierului Gastronomie alpină învățăm 2 rețete potrivite pentru sezonul de iarnă: raclette și fondue. Neapărat acompaniate de un vin din regiunea Savoia. Ne suflecăm mânecile și ne punem cu toții pe gătit… și degustat. Totul se va petrece sub atenta îndrumare a lui Octav, somelier și iubitor al vinurilor.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.