Incubator 107: Ateliere de mindfulness şi creaţie

0
80

Ce ?

– meditaţie, coaching, terapie prin desen – mandala –

În aceste ateliere experimentăm metode simple de meditaţie şi tehnici de bioenergie pe care oricine le poate folosi. Pornind de la întrebarea “Cine sunt eu cu adevărat?” în experienţa meditaţiei descoperim ceva magic.

Lucrăm cu tehnici de coaching pentru deblocarea interioară şi îmbunătăţirea performanţelor pe plan personal / profesional şi alte planuri în funcţie de obiectivele fiecăruia.

Prin această serie de ateliere faci schimbări calitative în viaţa ta. Vei fi provocat/ă să îţi depăşeşti limitările şi să aduci în acţiune ceea ce conştientizezi.
Arta este unul dintre instrumentele pe care le folosim în atelier pentru a intra într-un contact mai intuitiv şi creativ cu noi înşine.

Programul unui atelier:
– introducere / prezentare,
– meditaţie,
– exerciţii pe perechi,
– tehnică de coaching,
– vizualizare creativă,
– exprimare prin discuţie şi desen.

Scopul workshop-ului este să descoperi:
– cum îţi accesezi liniştea, sinele,
– cum aduci din potenţial în experienţă prin conştientizare şi acţiune,
– metode de relaxare, de auto-cunoaştere şi vindecare emoţională.

Este o serie de 4 ateliere cu teme diferite care se încadrează într-un proces de dezvoltare personală şi transformare interioară.
Durata: 4 ore
Investiţie: 80 lei – intrare sau 250 lei toate cele 4 ateliere achitate integral.

Temele sunt:
1. Conexiunea cu inima, cu inspiraţia
2. Vindecare emoţională
3. Crearea viziunii – imaginaţie creatoare
4. Acţiuni esenţiale – Schimbarea e în mâna ta.

Primul atelier este despre “Mandala fericirii”. Tema este să descoperi mai profund ce înseamnă fericirea ta şi să o conştientizezi. Gândirea vizuală (adica desenul ca metodă de auto-cunoaştere) te ajută să vezi mai clar cu inima.

Al doilea atelier este “Mandala vindecării interioare”. Tema este: cum treci de la o stare de blocaj la armonie emoţională, cum se schimbă starea. Prin exerciţii de coaching, meditaţie, nlp, bioenergie şi artă vizuală intri mai bine în contact cu inconştientul tău.

Al treilea atelier: “Mandala scopului tău”. Acest atelier îţi antrenează mintea pentru a vizualiza proiectul din viaţa ta în care simţi să te implici. În acest fel te conectezi mai profund cu puterea intenţiei, cu motivaţia şi sensul pe care vrei să îl integrezi în viaţa. După asta îţi va fi mai clar care sunt paşii visului tău şi chiar dacă o mai iei pe “alei” ocolitoare îţi va fi mult mai uşor să te reîntorci la scop.

Al patrulea atelier din serie este: “Mandala esenţială”. În această mandala vei găsi elementele esenţiale care aduc schimbarea dorită. Prin coaching reuşeşti să aplici ceea ce conştientizezi în acţiuni concrete pentru succes.
Ce e esenţial nu e neapărat şi logic, elementele esenţiale sunt acele trăiri cheie care te susţin pe calea ta și te resetează.
De multe ori simpla conectare la elementele esenţiale te poate susţine în ceea ce faci şi trăieşti, ca să aplici soluţiile potrivite.

Schimbarea poate fi pentru fiecare pe un plan diferit, un proiect mai mic sau mai mare, pe plan personal sau profesional. “O călătorie de o mie de mile începe cu un pas” (Lao Tzu)

Cu cine?

Cu Maria Constantinescu – Coach NLP

Pasiunea pentru dezvoltare personală şi spiritualitate o am de mult timp, doar că am aflat acum vreo 5, 6 ani :). S-a trezit acest interes atunci când am văzut că felul obişnuit în care oamenii, inclusiv eu, interacţionează cu viaţa, cu ceilalţi, este unul destul de plat, lipsit de atenţie către ceea ce contează, poate lipsit de magie…
Tot acest demers m-a ajutat să mă conectez mult mai uşor cu puterea inimii mele, care este centrul ce ne conectează cu ceilalţi. Acum când văd oameni, văd fiinţe vii care sunt înzestrate cu lumină, iubire şi puterea de a face schimbările esenţiale benefice în viaţa lor, pentru ca atunci când ne întâlnim să o facem într-un spaţiu al iubirii pentru viaţă neîngrădit de ideile limitatoare.
În atelierele pe care le susţin şi în şedinţele individuale de coaching folosesc tehnici de ascultare şi conversaţie pentru descoperirea soluţiilor specifice fiecăruia, metode de meditaţie ghidată, de vizualizare şi relaxare pentru a intra în contact cu resursele inconştientului.
În tehnicile de bioenergie pentru reconectare cu spaţiul tău de linişte, cu sursa, tot ceea ce “fac” este să fiu prezentă, în starea de mindfulness pentru fiinţa din faţa mea. Mâinile sunt ca un canal de energie, de comunicare directă cu energia conştientă.
Am studiat sociologia (psihologia socială) la Universitatea Bucureşti, am studiat pictura şi am observat cum se îmbină terapia prin artă cu dezvoltarea personală în propria experiență și îndrumându-i pe participanți în cadrul evenimentelor pe care le facilitez. În ultimii ani am urmat formări în coaching, NLP şi consiliere pentru dezvoltare personală.
Am experimentat numeroase tehnici de armonizare a minţii, corpului şi spiritului, de la studiul şi practica yoga, arte marţiale, psihologie, meditaţie, tehnici de curățare energetică, până la învățătura non-duală, coaching și programare neuro-lingvistică (NLP).
Formări, certificate și alte experiențe:
NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.
Consilier pentru Dezvoltare Personală, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Bădărău.
Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF și peste 90 de ore de practică, prin şcoala Coaching Essence.
Participare la “Inițiere în Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010.
Participare la cursurile de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga (Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – prezent.
Participare la întâlniri, workshop-uri și retreat-uri cu Rune Heivang și Arne Bjellebo, în România.
Participare la Retreat cu Gangaji și Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.
Website: inspirationcoach.ro

Când?

Duminică@incubator107 , 08 Mai de la 17:00 la 21:00
Duminică@incubator107 , 22 Mai de la 17:00 la 21:00
Duminică@incubator107 , 29 Mai de la 17:00 la 21:00
Duminică@incubator107 , 05 Iunie de la 17:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.