sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool

Începe UniFEST 2015!

În luna noiembrie, cel mai mare festival studențesc din România, UNIFEST, organizat de Uniunea Studenților din România (USR), revine cu cea de-a XIV-a ediție.

În perioada 4 – 17 noimebrie 2015, 15 centre universitare îmbracă straie de sărbătoare studențească, când, sub deviza ” distracție gratis, nu degeaba!”, studenții pot participa gratuit la o serie de activități menite să promoveze  cultura, educația formală și non formală, necesitatea creativității, spiritul civic, sănătatea, sportul și rolul prioritar în societate.

Organizatorii vor da startul festivalului, pe 4 noiembrie, la ora 14:00, printr-o conferință de presă la Palatul Șuțu. Activitățile și manifestările la care vă invităm să luați parte în cadrul festivalului UNIFEST sunt variate și acoperă o gama vastă de interes.

Daca sunteți pasionați de activități culturale, teatru, film, umor, sport, muzică, dacă doriți să contribuiți la o campanie de donare de sânge, dacă vreți să vă imbogățiți bagajul de cunoștințe printr-o serie de traininguri atractive și nu în ultimul rând dacă vreți să vă distrați și să cantati la concerte de notorietate, evenimente precum „Concert Mircea Baniciu”, „Seară de Folk”, „Stand up Comedy”, „Cenaclul Cultural Artistic”, „Noaptea Albă a Teatrului Studențesc”, „Seară de Film Românesc”, „UNIFEST Sport”, „Miss UNIFEST”, „Balul Bobocilor”, „Campania de donare de sânge”, „Dezbaterea- Student în 2015”, „Sesiuni de Training”, „MEGACONCERT Direcția 5” cât și accesul gratuit la teatre și muzee, sunt doar câteva dintre modalitățile de a sărbători timp de aproximativ doua săptămâni prin cel mai mare festival național studențesc , UNIFEST.

Ca în fiecare an, pe tot parcursul festivalului, studenții vor avea acces gratuit la teatrele și muzeele din București. Aceștia pot intra in posesia biletelor în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 16:00 – 19:00 venind la Sediul USR situate pe Calea Plevnei, nr 61 camera 9-10.

Festivalul UNIFEST se desfășoară în perioada 4-17 noimebrie în 15 centre universitare din țară prin intermediul organizațiilor studențești membre ale Uniunii Studenților din România, principalul obiectiv fiind acela de a promova cultura, educația și petrecerea timpului liber în rândul studenților într-un mod constructiv.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook https://www.facebook.com/unifest.ro sau site-ul festivalului http://www.unifest.ro.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular