Asociaţia Studenţilor la Psihologie si Ştiinţele Educaţiei (ASPSE) organizează și în acest an proiectul Training Mania 6.0, care are scopul de a pregăti și îndruma studenții în ceea ce privește dezvoltarea lor personală și profesională.

În cadrul ediției din acest an, participanții vor beneficia de traininguri ce urmăresc dobândirea unor competenţe de bază din domenii diferite şi realizarea unui plan de acţiune prin care să şi le exerseze. De asemenea, se va urmări construirea unei comunităţi între profesionişti şi participanţii proiectului.

Întregul eveniment va pune accentul pe dezvoltarea personală a studentului, având ca invitaţi traineri profesionişti în domeniile vizate de proiect. Dintre traineri vor face parte: Marian Dumitru, Bruno Medicina, Robert Blaga, Cristina Manole, Viviana Andone, Georgiana Gerea, Alex Molea și Bogdan Grigore. Aceștia îi vor ajuta pe participanți să aprofundeze teme precum: Autocunoaștere, Personal Branding, Gestionarea emoțiilor, Speed Reading, Time Management, Public Speaking și Leadership.

Taxa de participare este de 60 de lei, iar doritorii sunt invitați să se înscrie aici până pe 29 martie. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al evenimentului.

ASPSE este o organizaţie bidirecţională, având o puternică orientare către proiecte, pe de o parte, iar pe de altă parte, o orientare către problemele de reprezentare studenţească, în chestiuni educaţionale la nivel naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here