Stagiile de practicǎ în instituţiile statului sau în diverse companii se pot accesa foarte uşor, datoritǎ proiectului „Începe-ți cariera!”.

Detaliile anunţurilor, domeniile în care stagiile se desfǎşoarǎ, cât şi cerinţele care trebuie a fi îndeplinite de viitorii aplicanţi se gǎsesc pe pagina de Facebook a proiectului, cât şi pe site-ul oficial.

 

Stagiile de practicǎ sunt dedicate studenţilor din anul 1, 2 sau 3 din centrul universitar Bucureşti, înscrişi în domeniul economic sau administrativ.

 

In perioada 13-21 februarie 2013, se desfǎşoarǎ urmǎtoarele stagii de practicǎ:

  • 5 stagii de practică a câte 90 de ore în cadrul companiei Tarom – termen limită pentru înscriere: 18 februarie 2013;
  • 4 stagii de practică a câte 90 de ore în cadrul companiei Domenia Credit (Garanti) – termen limită pentru înscriere: 16 februarie 2013;
  • posibilitatea de a participa la prezentarea programului de internship al Samsung România, pe 21 februarie 2013.

 

Pentru a afla mai multe detalii, dar şi pentru a fi la curent cu toate oportunitǎţile, organizatorii proiectului vǎ invitǎ sǎ le urmǎriţi pagina de Facebook, iar pentru eventualele întrebǎri, sǎ le scrieţi.

 

„Începe-ți cariera!” este un proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 2 („Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”), domeniul major de intervenţie 2.1 („Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”) și este implementat de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work și MMM Consulting.

 

Adriana Giurcǎ

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here