Incepe stagiunea TEATRULUI DE ARTA BUCURESTI!

  0
  222

  afis program_inceput stagiune_septembrieA venit, a venit toamna…

  …iar Teatrul de Artă Bucureşti vă invită să îi descoperiţi suprizele din spatele cortinei, în această nouă stagiune, care se va deschide oficial pe 8 septembrie!

  Noi spectacole, emii, cursuri, efervescenţă, cântec, teatru pentru copii…asta propune Teatrul de Artă într-o nouă stagiune.

  Cum se spune ca-i firesc, ușile se vor deschide cu un nou spectacol, AVANPREMIERA (8 septembrie) celei mai noi producţii TAB, ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE,de Semion Zlotnikov. Spectacolul, în regia lui Bogdan Budeş şi cu o scenografie asigurată deRaluca Chelaru, prezintă o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

  Trei reprezentaţii cu spectacolul ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE vor avea loc în deschiderea stagiunii: luni, 8 septembrie, sâmbătă, 13 septembrie iar PREMIERA OFICIALĂ, joi, 18 septembrie.

  Surprizele Teatrului de Artă nu se opresc aici, la sfârşit de octombrie Teatrul de Artă pregăteşte o nouă premieră în parteneriat cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Bucureşti şi un turneu în Republica Moldova.

  Teatrul e făcut să vorbească despre om, despre problemele și năzuințele lui: descoperă o lume întreagă pe o scenă, la Teatrul de Artă.

  Pentru informaţii şi rezervări 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro