Începe semestrul Eurobest @The Alternative School, ediția a 15-a

0
79
The Alternative School

Semestrul Eurobest / The Alternative School începe pe 17 octombrie. Cele șapte întâlniri au loc în serile de marți și joi, de la 19:00 la 21:00 și sâmbătă de la ora 11:00, în spațiul  generos de la Rogalski Damaschin. Costul de participare e de 200€/persoană. Brief-urile din cadrul workshop-urilor vor fi rezolvate în echipă.

La școală vin speakeri cu rezultate și expunere în mediul internațional: Diana Stafie – Future Station, Alina Cătălina Bănuleasa – Design Thinking Society, Ion Cojocaru – McCann, Anca Ifrim – Heist Industries, Miruna Mihalache – Albalact, Filip Gonzacenco – Publicis Paris, Mihai Gongu – Cheil, Isabella Branisteanu – Thinkegic.

Preț

Topicurile acoperă subiecte legate de inteligența emoțională, eficiența creativă, creșteri exponențiale via Modelul ExO, limbaje vizuale, kindful brands, viitorul mediei, digital, tech+AI, private labels, insight cultural, design thinking, piețe evoluate și ințelepciunile asociate.

Sunt așteptați oameni de la client și din agenții, din toate departamentele conectate direct sau indirect la comunicare, în esență gulere albe, care vor să fie la curent la tot ce mișcă nou și interesant la nivel global.

La școală, dincolo de cursuri, au loc și două competiții: prima este dedicată celor de până în 30 de ani, în urma căreia va fi selectată o echipă câștigătoare ce va reprezenta România la Eurobest, într-un concurs european de comunicare integrată, care are loc în Polonia, între 29 noiembrie și 1 decembrie.
Cea de-a doua competiție se adresează celor de până în 23 de ani. În urma ei vor fi aleși trei potențiali candidați pentru Academia Roger Hatchuel, care are loc pentru o săptămână, la Cannes Lions, în 2020.

Persoanele de peste 30 de ani care vor să participe la școală au acces doar la cursurile de la București.

Toate detaliile despre semestru, orar, topicuri și speakeri aici.